Ağır bir şey okumanı tavsiye etmem. Film izlemeyi seviyorsan uyarlanılan kitaplara bakabilirsin mesela. LOTR serisinin ilk önce filmini izlemiştim, sonra kitap serilerini bitirdim. Vay canına dedim. Bu tarz bir şey yapabilirsin sende.

LOTR üçlemesini defalarca kez izledim hocam.

Şimdi herkes farklı farklı şeyler onermiş be yapmam gerekiyor anlamadım.

Başka bir şeye bakma bile bence:

Hocam bu önerdiğinizin ne anlattığın az buçuk baktım da ilgilimi çekmedi diyemem. Heyecanlı ve tam benlik diyebileceğim bir kitaba benziyor.

Peki arkadaşlar sizce 1984'ü bitirdikten sonra nutuk alınır mı? Ağır olur mu sizce? Bazı yüksek fiyatlı bulduğum ya da alamayacağım kitapları PDF devam ederim gibi duruyor.

Hocam bu önerdiğinizin ne anlattığın az buçuk baktım da ilgilimi çekmedi diyemem. Heyecanlı ve tam benlik diyebileceğim bir kitaba benziyor.
Bak normalde böyle konuşmam.

Ama şunu diyebilirim. Diğer kitapları listene al. Ama sen önce şu ON KİŞİYDİLER'i bir al, oku. Başka bir kitaba bir bakma. O kadar kefilim. İstersen hiç kitap okumamış ol.
Bu kitabı okurken sürekli "acaba bir sonraki sayfa ne olacak" diye heyecan yapacaksın.

İkinci bir öneri ise @madelyn dediği için aklıma geldi, Gölgelerin Efendisi. Beni kitaplara yaklaştıran o seridir. Hayatımda çok az kitap okumuşum o zaman. (Hala öyle de bakma XD) Gölgelerin Efendisi serisinin 12 kitabı (o zaman 12 kitaptı) 1 ayda bitti. O kadar sürükleyici idi.

Bak normalde böyle konuşmam.

Ama şunu diyebilirim. Diğer kitapları listene al. Ama sen önce şu on kişiydiler'i bir al, oku. Başka bir kitaba bir bakma. O kadar kefilim. İstersen hiç kitap okumamış ol.
Bu kitabı okurken sürekli "acaba bir sonraki sayfa ne olacak" diye heyecan yapacaksın.

İkinci bir öneri ise @madelyn dediği için aklıma geldi, gölgelerin efendisi. Beni kitaplara yaklaştıran o seridir. Hayatımda çok az kitap okumuşum o zaman. (hala öyle de bakma XD) gölgelerin efendisi serisinin 12 kitabı (o zaman 12 kitaptı) 1 ayda bitti. O kadar sürükleyici idi.

Hocam on kişiydiler kitabının PDF'ini direk indirip başladım kitaba. Sarıyor şu an 18.sayfaya geldim(giriş, önsöz vb dahil).

@Nefs İlmi, güzel seri bence de. Onu okumasam kitap okumak hayatımda olmazdı belki de.
20231201_194502.webp
17yi almaya üşeniyorum