Yok hocam, benimki IPS. Sizce bundan dolayı mıdır yoksa aslında hep öyleydi ama ben sildikten sonra mı fark ettim? LCD temizleyiciyi eski monitörümde de kullanmıştım, böyle bir şey yoktu.

Laptop'umda da kullandım, onda da olmadı. Garantiye göndereceğim de kullanıcı hatası deyip yollarlar diye uğraşmak istemiyorum, zaman kaybı olur diye. AOC 24G4X benimkisi.

Kaplama mı hasar gördü, ne oldu bilmiyorum. Son çare, göndereceğim zaten de umarım kabul ederler.
İps'te yoktur, o sorun sen yeni fark etmişsindir. OLED monitörlerden sonra bu cam temizleme olayları sorun olmaya başladı çünkü. İnce kaplaması bitmiştir, normal, garanti onu karşılamaz, hiç uğraşmana değmez.

Ben direkt camsille giriyorum çünkü koruyucu filmi çıkarmadım hala :D

OLED'den ziyade samsung'un quantum dot teknolojisinin bir kusuru bu. WOLED'ler çok kötü değil.
Aynen, üzerinde yaptıkları kaplamadan kaynaklı zaten, telefon camı gibi üst yüzeyi, çizilmez diyor ama mikro çizikler oluşuyor. Eğer LCD temizleyici ile temizlerseniz, bir süre sonra yağ tabakası da bırakıyor bende azıcık bile kalsa. Ama distile suda bu sorun olmuyor. LG televizyonda aldım ben, OLED, hatta aynı anda aldım monitör ile, ikisini de böyle temizliyorum, için çok rahat. En ufak leke ve toz beni deli ediyordu, eskiden kurtuldum ondan da. İçin çok rahat artık. 🤣

İps'te yoktur, o sorun sen yeni fark etmişsindir. OLED monitörlerden sonra bu cam temizleme olayları sorun olmaya başladı çünkü. İnce kaplaması bitmiştir, normal, garanti onu karşılamaz, hiç uğraşmana değmez.
Neden ki, garantisi devam ediyor ama. Panelin kendisinde sorun varsa neden garantiyi kabul etmiyorlar?

Neden ki, garantisi devam ediyor ama. Panelin kendisinde sorun varsa neden garantiyi kabul etmiyorlar?
Yüzey soyulmuş ise kullanıcı hatası deme ihtimalleri çok yüksek.
Bir ihtimal elden götürürseniz servise müşteri memnuniyetinden değişim olabilir ama o kesin değil. Ya da sorarlarsa ben normal olmasi gerekeni yaptım diyin 😀

Yüzey soyulmuş ise kullanıcı hatası deme ihtimalleri çok yüksek.
Bir ihtimal elden götürürseniz servise müşteri memnuniyetinden değişim olabilir ama o kesin değil. Ya da sorarlarsa ben normal olmasi gerekeni yaptım diyin 😀
İstanbula gitme imkanım çok olmuyor maalesef ya, Bursadayım. Keşke buradan verme imkanı olsa, kargoya da pek güvenmiyorum açıkçası yolda vurulur kırılır başıma bela alırım diye. Kullanım kılavuzuna baktım, su bazlı temizleyin diyor, eskiden böyle muhabbetler yoktu. Yeni modellerde artık lcd temizleyicilerin zarar verdiği bir tür kaplama falan mı kullanıyorlar acaba? Önceki monitörüm de AOC markaydı, çatır çatır siliyordum. Ona güvendim biraz da, o klavuzu okumak lazımmış :D. Nisan 27'de bitiyor süresi, umarım fırsatını bulurum götürmek için.