Yazın sistemimi yenilemeye, 2K odaklı bir sisteme geçmeyi planlıyorum. Monitör olarak OLED almayı düşünüyorum ancak OLED yanığı, kısa panel ömrü gibi şeyler yaşar mıyım? Evde olduğum zamanlar bilgisayarı 10 saat kadar kullanıyorum. VA monitörüm gibi uyum sağlar mı sizce?
Yazın sistemimi yenilemeye, 2K odaklı bir sisteme geçmeyi planlıyorum. Monitör olarak OLED almayı düşünüyorum ancak OLED yanığı, kısa panel ömrü gibi şeyler yaşar mıyım? Evde olduğum zamanlar bilgisayarı 10 saat kadar kullanıyorum. VA monitörüm gibi uyum sağlar mı sizce?
OLED'i gerektiği gibi kullanırsanız, gelişen teknoloji ile beraber uzunca bir süre kullanırsanız.
Gerektiği gibiden kastım örneğin monitör aralıksız 4 saat kullanıldıktan sonra kendini dinlendirmek-temizlemek için bildirimde bulundu, bu tarz şeylere dikkat etmeniz yeterli olacaktır hocam.
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD (LS27DG612SUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
Alınır, kesinlikle çok fark var. Ama sıcak bir bölgede yaşıyorsun, uzun saatlerde çalıştıracaksın öyle kriterlerin var. OLED benim bildiğim sıcak çalışıyor yapısı gereği zaten. Burn-in, ekran temizliği, panel seçimi derken zor tercih. Hatta panel kaplamasının daha hassas olduğunu hatırlıyorum konuşmalardan. 2 kişi çok deneyimli bu konuda, haberin olsun. @2254@BerkayZ87
Recep Baltaş, topladığı NASA sistem videosunda ASUS ROG XG27AQDMG OLED monitör kullandığından söz ediyor. Bence de olanak varsa OLED tercih edilmeli ama deneyimim yok. Bilen insanların yorumlarına kulak verin.
Recep Baltaş, topladığı NASA sistem videosunda ASUS ROG XG27AQDMG OLED monitör kullandığından söz ediyor. Bence de olanak varsa OLED tercih edilmeli ama deneyimim yok. Bilen insanların yorumlarına kulak verin.
Bu pazar OLED ekran aldık. Günlük kullanımlar için ideal değil, ekranın her tarafında aktif bir pixel oynatmanız lazım. PCden uzak olduğuna zamanlarda video açıp bırakıp gidin.