OLED ekranlar bu iş için tasarlanmış piksellerden ve panellerden oluşmuyor, önerilmiyor da zaten. Az araştırma yapın görürsünüz.
Ben araştırma yapınca görürüm de bu konuyu okuyan insanlar da fikir sahibi olsun diye açıklasaydınız iyi olurdu.

Neden? Aynı ekranda uzun süre kalmanın ne sakıncası var?

Sürekli aynı statik ögelere maruz kalmak oledlerde yanmaya sebep oluyor. Örneğin tüm gün aynı edit programını açık tutmak gibi.

Dinamik içeriklerde ise örneğin film vs izlerken sürekli ekrandaki pikseller renk değiştiriyor. Bu sayede yanma sorunu da minimal düzeyde oluyor.

Öğrenci indirimi lise öğrencisine geçerli mi? Yüzde kaç oranda indirim yapılıyor?

Peki sizce 10k civarında 2K 240 Hz IPS monitör almak yerine OLED'e zorlamalı mıyım?

Yazmıştım ama gözünüzden kaçtı sanırım, evet lise öğrencisine geçerli, 28 bin TL'den 16.799 TL düşüyor

Ayrıca oled yanmasını yeni çıkan oled monitörler kendi soğutma teknolojileri ile yüksek oranda engelliyorlar, mesela 3 4 saat aktif bilgisayar kullandınız film tarayıcı oyun vs fark etmez, bu süre sonunda 10 15dk yemek molası lavabo ihtiyacı vs sırasında monitör ekranınızı kapatın ki ısınan ledler dinlensin molanız bittiğinde tekrar devam edebilirsiniz.

Yani insanların abarttığı gibi kolay yanan bir teknoloji değil merak etmeyin gözünüz korkmasın ☺️

Son düzenleme:
Yazmıştım ama gözünüzden kaçtı sanırım, evet lise öğrencisine geçerli, 28 bin TL'den 16.799 TL düşüyor

Ayrıca oled yanmasını yeni çıkan oled monitörler kendi soğutma teknolojileri ile yüksek oranda engelliyorlar, mesela 3 4 saat aktif bilgisayar kullandınız film tarayıcı oyun vs fark etmez, bu süre sonunda 10 15dk yemek molası lavabo ihtiyacı vs sırasında monitör ekranınızı kapatın ki ısınan ledler dinlensin molanız bittiğinde tekrar devam edebilirsiniz.

Yani insanların abarttığı gibi kolay yanan bir teknoloji değil merak etmeyin gözünüz korkmasın ☺️
İndirim hala devam ediyor mu? Baktım ancak göremedim