Ölü piksel, çizik, kırık, leke vs ihtimal dahilinde. Göze batacak herhangi bir şey olabilir. Dell sanırım satış sonrası destekte en iyisi. Çünkü olumsuz yorum pek duymuyorum. ASUS ve Samsung'un aksine bayağı iyiler diyebilirim, ASUS ve Samsung kronik sorunlu markalar değiller elbette, sadece biraz daha fazla şikayet duydum o kadar. Muadil ürünler aynı fiyattaysa diğer markaların aksine Dell önerirdim. Keşke ürünlerine bir de zorunlu şeyler koymasalar. Firmware güncellemesi yayınlasalar falan. Bu konuda berbat bir marka.
Aw2725df de dsc sorunu çözülmedi, abl sorunu çözülmedi. Sözde DLDSR için güncelleme yayınlayacaklardı ama müşteriyi oyaladılar. MSI bunun için Firmware yayınladı, abl içinde osd menüsünde seçenek sundu. Bu kadar zor olmasa gerek. Yapan yapıyor. Bunu dediğimde ürün böyle tasarlandı, yaşadığınız sorun için üzgünüz, dediklerinizi not aldık gibisinden konustular.
Aw2725df de dsc sorunu çözülmedi, abl sorunu çözülmedi. Sözde DLDSR için güncelleme yayınlayacaklardı ama müşteriyi oyaladılar. MSI bunun için Firmware yayınladı, abl içinde osd menüsünde seçenek sundu. Bu kadar zor olmasa gerek. Yapan yapıyor. Bunu dediğimde ürün böyle tasarlandı, yaşadığınız sorun için üzgünüz, dediklerinizi not aldık gibisinden konustular.