Heisenberg
Yetkin
Gözlük bezine kolonya dök sil. Çok kasmaya gerek yok.
Gözlük bezine kolonya dök sil. Çok kasmaya gerek yok.
Merhaba,
OLED monitör sahibiyim ve OLED monitörün diğer panel türleri gibi temizlenmeyeceğini duydum. Doğru mudur? Eğer doğruysa nasıl temizlemem gerekiyor? Önceki monitörüm IPS paneldi cam sil ve kuru bezle temizliyordum yine aynı şekilde temizlesem sıkıntı çıkar mı?
Ekrandaki beyaz lekeleri vs alsa da yağ ve izleri götürmüyor. Bunun içinde izopropil alkol tavsiye ediyorlar. Açıkçası almaya üşendim, ileride deneyebilirim. Şu anlık rahatsız etmediği için bu şekilde temizliyorum.@2254
Hmm olmadı bu şekilde denerim zaten mikrofiber bez var hiç olmadı sadece onu kullanırım. Teşekkürler.
Bu yöntemin berbat olduğunu birinci elden yaşadım ailemle yaşıyorken (genelde tozlu olurdu hakkını yemeyeyim) annem iyi niyetiyle ekranıda sileyim diyor pis olunca (Dell UP2718Q diye bir monitördü halen duruyor dolabımda) ve biraz camsil ve çitileme sonucu sol tarafta dört beş tane kalıcı çizgi hediye ediyor ben ondan beridir sadece OLED'lerde değil bütün panel türlerini en azından mikrofiber bezler ve doğru solüsyonlar kullanarak (olmadı mı en fazla gözlük temizleme spreyi ama o kadar) temizliyorum. Herkesin tecrübesi tabii ki farklıdır ancak benimde böyle bir durumum olmuştu önermem diyebilirim.@2254, ne alaka arasına kaçmayacak şekilde silinebilir annem televizyonu şap diye bezle siliyor yıllardır. Hani önerdiğimden değilde, dikkatli birşekilde yapılmasında sakınca yok.
Benimkinden çıkmadı.
Bunu kullanıp leke sorunu yaşayan var.Peki bu nasıldır? Amazon'un yorumlar kısmında iyi geri dönüşler var ama birde size sormak istedim:
Hmm konuda belirtilen Monster Pusat ekran temizleme kitini alayım o halde müsait bir zamanda. Konudaki arkadaş memnundu. Teşekkürler benim için baktığınızdan dolayı.