Arantheim

Uzman
Yer
Ataşehir, İstanbul
Merhaba,

ASUS ROG STRIX XG27ACDNG model bir OLED monitör kullanıyorum, bu monitöre uygun, çerçeveleri sırıtmayacak 2K 27" IPS monitör arıyorum. Birkaç ismi bilinmeyen yeni çıkan IPS monitörlere baktım ama almışken uzun süre kullanmak isterim. ASUS 1. tercihimdir ama tip ve OLED yanına daha uyumlu bir marka model var ise ona da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 15 yılı aşkın süredir bütün ürünlerim ASUS. Klavyesinden, mouse pad'ine kadar.

Benim yazdıklarıma karşılık olarak ASUS son tercih olsun demeniz de düşündürücü şahsen. Varsa bir öneriniz dinliyorum.

Servis konusunda sıkıntı çekenleri en çok ASUS monitör kullanıcılarında görüyoruz genelde forumda. Siz servisiyle sıkıntı yaşamadıysanız devam edebilirsiniz.

Servis konusunda sıkıntı çekenleri en çok ASUS monitör kullanıcılarında görüyoruz genelde forumda. Siz servisiyle sıkıntı yaşamadıysanız devam edebilirsiniz.

Ben servis konusunda çok memnunum, ne zaman bir sorun olsa ve başvursam anında çözüm öneriyorlar. Çok şükür daha önemsenmediğimi hissetmedim Asus'da ama benim istediğim öneriydi, Asus ya da başka bir marka olarak. Sonuçta 2. monitör yapacağım, ana monitörüm zaten mevcut.
Varsa OLED yanına göz zevki ve aynı oranda kaliteli önerebileceğiniz bir model, marka gözetmeksizin soruyorum, buyurun dinliyorum.