25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Normalde Neo QLED alacaktım fakat mağazada çalışan kişi OLED ile sorun yaşamayacağımı söyledi, bu yüzden kafam karıştı. OLED televizyon alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Kanal logolarının sabit durması sorun olur mu?

Güneş altında durmayacaksa bir problem olmaz gibi geliyor bana.
OLED olarak Samsung çok güvenilir olarak biliniyor başka markalarda durum nasıl bir bilgim yok.

Kral o biraz hangi marka alacağına bağlı. Gidip Onvo Vestel alırsan olur tabii ama LG Samsung falan onlar artık yeni modellerinde çözdü çoğu problemi. Ocaktan beri LG OLED C5 kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım

Güneş altında durmayacaksa bir problem olmaz gibi geliyor bana.
OLED olarak Samsung çok güvenilir olarak biliniyor başka markalarda durum nasıl bir bilgim yok.
Kral o biraz hangi marka alacağına bağlı. Gidip Onvo Vestel alırsan olur tabii ama LG Samsung falan onlar artık yeni modellerinde çözdü çoğu problemi. Ocaktan beri LG OLED C5 kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım
Samsung almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Normalde Neo QLED alacaktım fakat mağazada çalışan kişi OLED ile sorun yaşamayacağımı söyledi, bu yüzden kafam karıştı. OLED televizyon alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Kanal logolarının sabit durması sorun olur mu?
LG QNED (kendi geliştirdikleri QLED alternatifi oluyro diye biliyorum) kullanıyoruz bu yıl aldık bizde sorun çıkartmadı Magic Kumanda , AI özellikleri de aynı şekilde gayet güzel.
LG öneririm.

Bizde 2020 yılının sonunda beri OLED TV var ve hiçbir sıkıntısı yok. Yeni nesil panellerin daha da sorunsuz olduğunu hesaba katarsak korkacak bir şey olmadığını söyleyebiliriz.