anilx

Yetkin
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX OLED XG27AQDMG monitöre sahibim, parlaklığı 55, kontrast ayarını da 85 civarında kullanıyorum. Ayrıca bütün OLED Care özellikleri de açık. Arka plan GIF siyah beyaz bir şey, görev çubuğu kapalı, 4 saatte bir pixel cleaning yapıyorum. Bundan başka yapmam gereken ek ayarlar var mı? Ve OLED kullanan arkadaşlar ise yanma durumu nasıl oluyor, biraz bilgilenmek isterim.

Ürünün kölesi olmayın.
Arkadaşların dediği gibi taskbar kapalı OLED care açık şekilde kullansanız kâfi.

Ürünün kölesi olmayın.
Arkadaşların dediği gibi taskbar kapalı OLED care açık şekilde kullansanız kâfi.

Parlaklık 55'te hiç çekilmez. Taskbar kapatın ve monitörün koruma özelliklerini açın bitti gitti.

@shiedae3, @Hamza Ensar Sağlam, arkadaşlar internette baktımda 55 yukarısı daha fazla yakıyor diyorlar ben 65 67 arası kafiyim bayağı yeterli bana ama 55 biraz sönük geldi.

Şu an için çözümü yok. Bu teknoloji ilerde daha gelişirse çözümü bulunur. Günümüzde risk var İnşallah bir şey olmaz.

100'de kullanıyorum ve aşağı çekmem 😀 55 üstü kim diyor yaktığını merak ettim...

Yapay zekadan baktım da burada da yazıyor 60 civarlarına düşür diye.

100'de kullanıyorum ve aşağı çekmem 😀 55 üstü kim diyor yaktığını merak ettim...
bu arada ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

Son düzenleme: