Arkadaşlar ASUS ROG STRIX OLED XG27AQDMG monitöre sahibim, parlaklığı 55, kontrast ayarını da 85 civarında kullanıyorum. Ayrıca bütün OLED Care özellikleri de açık. Arka plan GIF siyah beyaz bir şey, görev çubuğu kapalı, 4 saatte bir pixel cleaning yapıyorum. Bundan başka yapmam gereken ek ayarlar var mı? Ve OLED kullanan arkadaşlar ise yanma durumu nasıl oluyor, biraz bilgilenmek isterim.
@shiedae3, @Hamza Ensar Sağlam, arkadaşlar internette baktımda 55 yukarısı daha fazla yakıyor diyorlar ben 65 67 arası kafiyim bayağı yeterli bana ama 55 biraz sönük geldi.
@shiedae3, @Hamza Ensar Sağlam, arkadaşlar internette baktımda 55 yukarısı daha fazla yakıyor diyorlar ben 65 67 arası kafiyim bayağı yeterli bana ama 55 biraz sönük geldi.
OLED burn-in is permanent image retention caused by uneven pixel aging. Learn how to avoid it with evidence-based display settings, usage patterns, and hardware-aware mitigation—extending screen lifespan by 3–5 years and preserving color accuracy for engineers and designers.
lifetips.alibaba.com
Yapay zekadan baktım da burada da yazıyor 60 civarlarına düşür diye.