Az önce uzanırken karşımdan birinin geçtiğini gördüm, ev boş yani kendi kendime bir şeyler görüyorum sanırım.
Bir de iki gün önce yine evde yanlızdım, mutfakta su içtikten sonra odama dönüyordum ama dönerken dış kapının orada birini gördüm, bayağı beyaz kapının önünde simsiyah bir silüet, korkudan son hız salona doğru koşmaya başladım.
Ayrıca PC başında oynarken sanki birisi bana sesleniyormuş gibi geliyor, evdekilere sorduğumda sana seslenmedik diyorlar.
Uyku düzenim bozulduğu için olduğunu düşündüm çünkü saat 4-5 gibi yatıp 7-8 gibi kalkıyordum yani bir 3-4 saatlik uyku ile bir gün geçiriyordum. Ama bu aralar uykumu düzene sokmama rağmen bu garip olaylar devam ediyor.
Mesela duş alırken duşakabinden tıklatma sesleri geliyor, sanki birisi eliyle vuruyormuş gibi, bakıyorum yine tık yok. Sabun gözümü yaksa bile gözümü kapatamıyorum korkudan.
Bir keresinde kapının üstünde dev bir örümcek gibi garip bir şey gördüm, ışığı açınca yok oldu. Düşünün 16 yaşında resmen adam olacak insanım korkudan ışık açık uyudum.
Bunları aileme anlatsam bana inanmazlar hatta deli gözüyle bakarlar o yüzden kendilerine demedim, desem bile doktora götürmezler.
Bunun için ne yapabilirim?