Aileme anlatsam inanmazlar sana öyle gelmiştir derler. Doktora veya psikoloğa kendi başıma gidemem ya?Onun acısından dolayı bu olayları yaşıyor olabilirsiniz. Şu an yaşadıklarınızın farkındayken ve yeniyken psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. Kendiliğinden veya bir süre sonra kendiliğinden de geçebilir ancak halı altına süpürmenizi kesinlikle önermem, ileride geri dönülemez psikolojik sorunlara yol açabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Volkan Demirel
Yetkin
Allah rahmet eylesin...
Sağ olun hocam teşekkür ederim.
Bu arada dedem de ölmeden önce garip hareketleri vardı, bazı kişiler conlerin musallat olduğunu falan söylüyordu ama ben pek o hallerine rastlamamıştım.
Volkan Demirel
Yetkin
Aileme anlatsam inanmazlar sana öyle gelmiştir derler. Doktora veya psikoloğa kendi başıma gidemem ya?
Kendi başına gidebilirsin özel hastaneler kimlikle her türlü alıyorlar ben gidiyordum 16 yaşındayım.
Şimdi uzak yere gitsem hem uzun sürer hem de ailemin haberi olur hocam o yüzden sıkıntı biraz.Kendi başına gidebilirsin özel hastaneler kimlikle her türlü alıyorlar ben gidiyordum 16 yaşındayım.
Dediğim gibi aileme anlatsam ciddiye almazlar.
Volkan Demirel
Yetkin
Ailenizde size inanacak kimse yokmu acabaŞimdi uzak yere gitsem hem uzun sürer hem de ailemin haberi olur hocam o yüzden sıkıntı biraz.
Dediğim gibi aileme anlatsam ciddiye almazlar.
Yok, olsaydı anlatırdım sırf deli demesinler diye anlatmadım.
Kitap okuyorum zaten okuduğum kitap sayısı 150-200'ü geçmiştir.Kitap okumayı deneyebilirsiniz farklı şeyler yapmak belki o algıyı dağıtır.
Her gece yatmadan önce yarım saat veya bir saat müzik dinleyerek kitap okurum.
Volkan Demirel
Yetkin
Korkunuzun üstüne giderek korkunuzu yenebilirsiniz tamamem cesaret işi hocamYok, olsaydı anlatırdım sırf deli demesinler diye anlatmadım.
Kitap okuyorum zaten okuduğum kitap sayısı 150-200'ü geçmiştir.
Aslında yaşadığınız şey "hakan günday-kinyas ve kayra" çok benziyor o kitap beni çok etkilemişti daha önce hiç okdunuz mu?Yok, olsaydı anlatırdım sırf deli demesinler diye anlatmadım.
Kitap okuyorum zaten okuduğum kitap sayısı 150-200'ü geçmiştir.
Her gece yatmadan önce yarım saat veya bir saat müzik dinleyerek kitap okurum.