Bence beyin sizinle oynuyor. Ben köyde kaç kere yalnız başıma kaldım veya gece köyde yolda yürüyüp ışıksız yol gezdim sıkıntı olmadı. Dua biliyorsan oku belki biraz rahatlatır. Dedemi bende çocukken kaybettim üzüldüm böyle rahatsızlık olmadı. En fazla uyur gezer olmuştum bir kere.

Merkezde ancak Tokiler, şehirden biraz uzak denilebilir kırsal arazi gibi.

Hocam o uyumama olayı bayağı eskide kaldı 3 ay falan oldu sanırım.
Hocam tüm iş sizde bitiyor sakin olmaya çalışın olamıyorsanız gidin su için psikoloji hapım vardı benim sakinleştirici ve psikoloji hapı 100 lira gibi bişey ondan alabilirsiniz isterseniz yazayım buraya

Hocam tüm iş sizde bitiyor sakin olmaya çalışın olamıyorsanız gidin su için psikoloji hapın vardı benim sakinleştirici ve psikoloji hapı 100 lira gibi bişey ondan alabilirsiniz isterseniz yazayım buraya
Boş psikoloji hapı. 1 yıl kullandık bir gram etki etmedi. Ancak uyku getirip sizi uyuşturuyor öyle psikoloji düzelmiyor. Her şey kendinde bitiyor.

Evimde iki haftadır gizlice birileri yoksa öyle zaten hocam.
Yoktur. Olsa şimdiye kadar tahtalı köye gitmiştin.

Selectra hocam baktım şimdi gerçekten etkili bir hap reçetesiz alabilirsin

Günde 1 kere falan kullanıyodum ben

Boş psikoloji hapı. 1 yıl kullandık bir gram etki etmedi. Ancak uyku getirip sizi uyuşturuyor öyle psikoloji düzelmiyor. Her şey kendinde bitiyor.

Yoktur. Olsa şimdiye kadar tahtalı köye gitmiştin.
Selectranın uyku getirdiğini hiç görmedim her gece saat 4 de yatarım selectra kullanırken de aynıydı

Psikoloji ilaç yerine psikoloğa git konuş içini dök rahatla. Seni yönlendirir sende dediklerini yaparsın. Relax ol. Kafanda düşünme bir şeyi düşündükçe daha rahatsız eder. Aynı kulak çınlaması geçmeyenler gibi kafayı oraya odaklayınca çınlama geçmiyor rahatsız ediyor.

Selectranın uyku getirdiğini hiç görmedim her gece saat 4 de yatarım selectra kullanırken de aynıydı
Çevrem de kullanan oldu bir fayda etmedi. Her şey psikoloji.

Psikoloji ilaç yerine psikoloğa git konuş içini dök rahatla. Seni yönlendirir sende dediklerini yaparsın. Relax ol. Kafanda düşünme bir şeyi düşündükçe daha rahatsız eder. Aynı kulak çınlaması geçmeyenler gibi kafayı oraya odaklayınca çınlama geçmiyor rahatsız ediyor.
Kulak çınlaması ajjajdksjajaj yine başladı kardeşim lütfen ya 😔

Çevrem de kullanan oldu bir fayda etmedi. Her şey psikoloji.
Kardeş beni uykumdan ettin o değilde kulağım çınlamaya başladı 😂

Her şey beyinde biter. Benden küçüksünüz abi olarak tavsiyem. Böyle erken yasta ilaca bağımlı olmayın. Ben 2 sefer kullandım ve bu ilaç kullanınca başka rahatsızlıkları tetikler. Allah korusun epilepsiyi de tetikler.

Mesela bazen biri beni izliyormuş gibi hissediyorum. O an uyumak için gözümü kapatınca rahatsız oluyorum nedense.
İzliyormuş gibi işte beyinde öyle yaratıyorsun. Uyuyunca öyle olacakmış hissine girmişsin işte beyin neye yönlendirsen o olur.