Her şey beyinde biter. Benden küçüksünüz abi olarak tavsiyem. Böyle erken yasta ilaca bağımlı olmayın. Ben 2 sefer kullandım ve bu ilaç kullanınca başka rahatsızlıkları tetikler. Allah korusun epilepsiyi de tetikler.
İlaca bağımlı olmadım ben geçene kadar kullamıp bi köşeye attım hocam

İlaca bağımlı olmadım ben geçene kadar kullanıp
Mesela epilepsi olanlar uzun süreli kullanım yasak daha kötü etkiliyor. Her insanda epilepsi vardır onu tetiklemeyin. Bir kere oldu mu beyin alışıyor.

Bu durum için bir öneriniz var mı? Şu anlık pek doktora gitme imkanım yok gibi.
Tam tersini düşün bir şey yok hayal kuruyorum diyip istersen dua oku, ayetel kürsi oku. En azından biraz rahatlatır. Dua bilmiyorsan internetten açıp oku. Kendini rahatlacak şeyler yap düşün.

Bu durum için bir öneriniz var mı? Şu anlık pek doktora gitme imkanım yok gibi.

Ben dün yaşadım bu durumu, lavaboya kalkmıştım gece kardeşim sanıp ensesine vurdum gölgenin boşluğa gidince elim umursamadan tuvalete girdim çok takmamak lazım beyin oyun oynuyor arada.

Geçmiş olsun. Ailene anlat. Huzur evinde çalışan kuzenim vardı hep yaşlılar ile uğraştığından bir zaman sonra kafayı yedi nedensizce kendini imam sanıyordu evimize gelip dua ediyordu şu anda haber alamıyoruz hiçbir türlü yaşı 27 doğru tedaviler uygulana bilseydi belki düzelebilirdi aynı yaştayız bence geç olmadan doktora görün.

Az önce uzanırken karşımdan birinin geçtiğini gördüm, ev boş yani kendi kendime bir şeyler görüyorum sanırım.

Bir de iki gün önce yine evde yanlızdım, mutfakta su içtikten sonra odama dönüyordum ama dönerken dış kapının orada birini gördüm, bayağı beyaz kapının önünde simsiyah bir silüet, korkudan son hız salona doğru koşmaya başladım.

Ayrıca PC başında oynarken sanki birisi bana sesleniyormuş gibi geliyor, evdekilere sorduğumda sana seslenmedik diyorlar.

Uyku düzenim bozulduğu için olduğunu düşündüm çünkü saat 4-5 gibi yatıp 7-8 gibi kalkıyordum yani bir 3-4 saatlik uyku ile bir gün geçiriyordum. Ama bu aralar uykumu düzene sokmama rağmen bu garip olaylar devam ediyor.

Mesela duş alırken duşakabinden tıklatma sesleri geliyor, sanki birisi eliyle vuruyormuş gibi, bakıyorum yine tık yok. Sabun gözümü yaksa bile gözümü kapatamıyorum korkudan.

Bir keresinde kapının üstünde dev bir örümcek gibi garip bir şey gördüm, ışığı açınca yok oldu. Düşünün 16 yaşında resmen adam olacak insanım korkudan ışık açık uyudum.

Bunları aileme anlatsam bana inanmazlar hatta deli gözüyle bakarlar o yüzden kendilerine demedim, desem bile doktora götürmezler.

Bunun için ne yapabilirim?

Beynin seninle oyun oynuyor gibi görünüyor. Eğer beynini terbiye edersen sorun olmaz.

Bu bir genellikle halüsinasyon belirtisi. Acilinden psikiyatri bölümüne görünmenizi öneririm. Geçmiş olsun. Dedeniz için de başınız sağ olsun. Nörolojiye de gidilebilir diğer sorunlar için.