Şu hayatta hikayeli oyun oynayıpta, Yakuza 0'ya başlamayan her kişi için üzülüyorum. Oynayıp bitirdiğimde işlenmemiş bir mücevheri bulmuş gibi sevinmiştim. Direkt kalan bütün oyunlarını satın almıştım. Zamansızlıktan şuana kadar Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami 1'i oynayabildim. Ölmeden oynanması gereken oyunlarda birinci sıraya yazarım.

Arkadaşlar merhaba, kendimi bildim bileli online multiplayer oyunlar oynarım fakat farklılık olması adına hikayeli oyunlara da şans vermek istiyorum. Geçenlerde sırf orijinal İngilizce seslendirmesi hoşuma gittiği için Senua's Saga: Hellblade II isimli bir oyunu denedim. Abi yok, ben yapamıyorum. Bir anahtar bulmak için oradan oraya gidiyorsun, sürekli görev yapıyorsun, yürüyorsun. Ben normalde çok sabırlı bir insanımdır fakat hikayeli oyunlar beni daraltıyor. Bu döngüyü kırabileceğim, sürekli olmasa da ara sıra girebileceğim güzel bir oyun önerisi istiyorum.

Bugüne kadar en uzun saatler severek oynadığım oyunlar:
Silkroad, Wolfteam, Point Blank, Zula (Sistem gereksinimleri sebebiyle CS yerine buna başlamıştık), Rainbow Six Siege, Starwars BF2, BF1, Dead By Daylight. Şimdilerde BF6 gözüme güzel geliyor. Muhtemelen BF6, R6 ve DbD oynarım uzunca bir süre. Ama ara sıra chill takılabileceğim hikayeli bir oyun da fena olmazdı.

Önerilerinizi bekliyorum...
Ghost Of Tsushima

The Long Dark. Oynarken çok keyif almıştım. Hikayesi bitmedi en son güncellenecekti ama o güncelleme geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.

Yeni God of War serisi, rdr2, resident evil 2,4,7,8, ghost of tsuşima, oynamadıysan og mwr serisi 3 remastered yapılmadı. The last of us serisi. Mafia 1,2 definite edition. 3 oynamana gerek yok bambaşka bir hikaye ve leş gibi oyun..

Far cry, Assasin Creed gibi ubisoft oyunlarından uzak dur.

Ori and the Blind forest ve Ori and the will of the wisps
Lore a bulaşacaksan Doom da baya güzeldir. İblisler, yeşil zırhlı bir elemanla aynı gezegende mahsur kalıyor falan.