Horizon Forbidden West, Crysis serisi, Ghost of Tsushima, Dead Cells, Nier serisi. Dead Cells'in hikayesinin devamını çok merak ediyorum. Arka planda aşırı güzel bir hikayesi var bence. Crysis 3'ü 5 kez bitirdim çünkü aşırı güzel bir oyun. Oyunun sonundaki ana karakterin konuşmasına ve boss savaşına aşık oldum desem yalan olmaz.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Birçoğu duyduğum oyunlardı fakat yine de hatırlamak adına tek tek Youtube'dan inceledim. Sanırım aralarında bana en çok hitap eden Ghost of Tsushima oldu. Bunu da Silkroad'ı yıllarca severek oynamama yoruyorum. Tarihi ve kültürel uzak doğu atmosferi, grafikleri hoşuma gitti.

Onun dışında The Last of Us 2, God of War, Dying Light 2 denemek isteyeceğim oyunlar arasında yer alıyor. Çünkü izlerken keyif veriyorlardı.

Herkese teşekkürler!

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Birçoğu duyduğum oyunlardı fakat yine de hatırlamak adına tek tek Youtube'dan inceledim. Sanırım aralarında bana en çok hitap eden Ghost of Tsushima oldu. Bunu da Silkroad'ı yıllarca severek oynamama yoruyorum. Tarihi ve kültürel uzak doğu atmosferi, grafikleri hoşuma gitti.

Onun dışında The Last of Us 2, God of War, Dying Light 2 denemek isteyeceğim oyunlar arasında yer alıyor. Çünkü izlerken keyif veriyorlardı.

Herkese teşekkürler!
Hocam size tavsiyem ubisoft oyunlarından uzak durun. Grafikleri güzel ama hikaye ve yapay zeka o kadar kötü ki. Aynı oyunu farklı npcler ile size sunuyorlar.

Son düzenleme: