Arkadaşlar selam, benim monitörüm maalesef bozuk olduğu için böyle çalışıyor ve bugün bilgisayarı açtığımda monitörün altındaki tüm ölü piksellerin (ki bunu ilk defa yaşıyorum), BIOS ekranında, bir anda tüm monitörü kapladığını gördüm ama sonra düzeldi ve şu an bir problem yok. Birkaç kez bilgisayarı açıp kapatmama rağmen o sorunu tekrar yaşamadım. Sorun ekran kartında mı monitörümde mi nasıl anlarım, yardimci olur musunuz?
Hayır hocam değişmiyor. Sorunum zaten monitörümdeki ölü pikseller değil ben yakında değiştireceğim monitörümü sadece ekran kartımda bir problem var mı diye merak ediyorum.
Hocam benimkisi tamamen böyle bir şey değildi böyle çizgisel bir şeyler gibiydi tam olarak monitörümün altındaki çizgilerle iç içe girdi ekranım sanki hani monitör bozuldu sandım ben başta öyle bir şey yaşamıştım sorunu daha net anlatmak gerekirse.
Hayır hocam değişmiyor. Sorunum zaten monitörümdeki ölü pikseller değil ben yakında değiştireceğim monitörümü sadece ekran kartımda bir problem var mı diye merak ediyorum.
Hocam zaten şu an bende de herhangi bir sorun bulunmamakta hani birisinde denesem de göremeyebilirim bir sorun zaten çünkü şu an bende de yok anlık yaşanan bir şeydi bu sorun ve bir daha yaşanmadı 1 saattir.
@Xbox 360E hocam sorunum tamamen bunun gibi bir şeydi ve benim gibi yasayan cok insan var sanirim goruntuleri asagiya biraktim bir inceleyin isterseniz.
Fotoğraflarımı incelerseniz alt kısmı yok monitörümün
@Xbox 360E yeni bir monitör şart gibi hocam panel arızası gibi duruyor bugün bilgisayarı sabah açtığımda tekrardan aynısını yaşadım. Neden sadece sabah açtığımda yaşadığımı anlamıyorum.