Detaylar
Kim cevapladı?47rapflex
Becerikli
Başka insanların zevkini bozan hileleri satan birini desteklemenizi tavsiye etmem. Ayrıca oyunun çok ömrü kalmamışken hiç mantıklı bir hareket değil. Gördüğüm kadarıyla başka başkalarının yaptıklarını kendisi tekrar paylaşıyor, güvenmen için pek bir sebep yok. Eğer alacaksan yapan kişiden al.
creazy
Başarılı
Başka insanların zevkini bozan hileleri satan birini desteklemenizi tavsiye etmem. Ayrıca oyunun çok ömrü kalmamışken hiç mantıklı bir hareket değil. Gördüğüm kadarıyla başka başkalarının yaptıklarını kendisi tekrar paylaşıyor, güvenmen için pek bir sebep yok. Eğer alacaksan yapan kişiden al.
Vallahi nasıl biridir, kimdir hiç bilmiyorum. Az önce @Xenshi adlı arkadaşın açtığı bir konuda gördüm, o yüzden merak ettim. Bir de ‘oyunun ömrü kalmamış' derken oyun bitiyor mu, onu anlamadım. ‘yapan kişi' derken kimi kastediyorsunuz hocam? Normalde Yimmenu'dan yapacaktım ama fixlendi diye biliyorum. Yimmenu güncellenirse oradan da basabilirim ama emin olamadım.
Online'ın para hilesinin başka oyuncuların zevkini bozmakla olan alakası ne?Başka insanların zevkini bozan hileleri satan birini desteklemenizi tavsiye etmem. Ayrıca oyunun çok ömrü kalmamışken hiç mantıklı bir hareket değil. Gördüğüm kadarıyla başka başkalarının yaptıklarını kendisi tekrar paylaşıyor, güvenmen için pek bir sebep yok. Eğer alacaksan yapan kişiden al.
Konu sahibi otomatik kilitlenme veya ne bileyim benzeri bir hile istememiş ki.
Ömer_Yeter
Yetkin
Direkt olarak hayır.
47rapflex
Becerikli
Online'ın para hilesinin başka oyuncuların zevkini bozmakla olan alakası ne?
Konu sahibi otomatik kilitlenme veya ne bileyim benzeri bir hile istememiş ki.
Sitesine girerseniz başka oyunlar için birçok hile satıyor aimbot, wallhack vs. muhtemelen başkalarından çalıp kendisi tekrar satıyor, artı olarak virüs bile olabilir. Zamanında CheatEngine ile 900 milyon para basmıştım, istediğim her şeyi satın alıp 200-300 saat oynadım.
Onlara bir şey diyemem, zaten pek önerdiğim bir şey değil fakat para hilesinin dediğinle alakası yok o yüzden söyledim. Zaten hile dediğimiz şey iki ucu şeyli olan bir değnek.Sitesine girerseniz başka oyunlar için birçok hile satıyor aimbot, wallhack vs. muhtemelen başkalarından çalıp kendisi tekrar satıyor, artı olarak virüs bile olabilir. Zamanında CheatEngine ile 900 milyon para basmıştım, istediğim her şeyi satın alıp 200-300 saat oynadım.
47rapflex
Becerikli
Vallahi nasıl biridir, kimdir hiç bilmiyorum. Az önce @Xenshi adlı arkadaşın açtığı bir konuda gördüm, o yüzden merak ettim. Bir de ‘oyunun ömrü kalmamış' derken oyun bitiyor mu, onu anlamadım. ‘yapan kişi' derken kimi kastediyorsunuz hocam? Normalde Yimmenu'dan yapacaktım ama fixlendi diye biliyorum. Yimmenu güncellenirse oradan da basabilirim ama emin olamadım.
GTA6 çıktığında pek bir kişi online oynamayacak. Şu anda bile Legacy versiyonu oynayanların sayısı çok az. 30 çeken sunucu bulmak imkansıza yakın. Tabii enhanced versiyonda durumlar daha iyi fakat birkaç yıla o da aynı duruma gelecektir. Ayrıca ne kadar para alacağı da oldukça önemli. GTA Online'da para su gibi gidiyor, sürekli kasması lazım istediği şeyleri alması için fakat oyuncu sayısı az olduğundan arkadaşları yoksa tek başına zor iş.
creazy
Başarılı
Ben de Legacy’de 2020’de 999 milyon bastım, her şeyi aldım, 5 senede bitti. ENC’de ise 134 milyon vardı, YimMenu ile yaklaşık 30 milyon bastım, tüm mülkleri aldım, 34 milyon kaldı.Sitesine girerseniz başka oyunlar için birçok hile satıyor aimbot, wallhack vs. muhtemelen başkalarından çalıp kendisi tekrar satıyor, artı olarak virüs bile olabilir. Zamanında Cheat Engine ile 900 milyon para basmıştım, istediğim her şeyi satın alıp 200-300 saat oynadım.