Omix X5 nasıl bir telefon?

Oyunlarda kasar mı PUBG gibi mesela 45-60 FPS verir mi?
15-20 FPS sabit verir.

Helio G88 bile zar zor 30-40 veriyor Helio G35 30 bile veremez.

Kullanan var mı?
Arkadaşımda var. Arada bende alıp bakıyorum.

Android güncellemesi alacak mı?
Almayacak, alsa da beter olur.

Kasası kaliteli hissettiriyor.

Kullanılır mı?
Kaç yıl kullanılabilir?
Kullanılmaz, temel ihtiyaç için max 1 sene.

Elimdeki telefon Oppo A16 ve memnun değilim.
Oppo A16 ve OMIX X5 modelini deneyimledim OPPO A16 daha iyi.

Berbat bir telefondur hocam. PUBG oynatamaz maalesef.

Oynatır da oldukça düşük performans verir, oynamaya değmez. Daha zayıf işlemciye sahip bir cihazda (MediaTek Helio G25) denedim. Brawl Stars ve PUBG Mobile kasıyordu.

Evet hocam, yani oynatamaz derken çok düşük FPS vereceği için oynatamaz anlamında söylemiştim, bence 30 FPS'in altı oyunu oynamak pek sayılmaz. 30 FPS verir mi o telefon orası bile şüpheli. G35 çok düşük kalıyor.

O paraya X3 Pro alırım be ben olsam o parayı vermem o çöp telefona.

POCO X3 Pro arkadaşımda vardı. ikinci elden almıştı telefonu. 1.5 yıl kullandıktan sonra YouTube'da dolaşırken bir anda pembe çizgiler çıkmıştı ekranında. ve kapanmıştı. bir daha açamamıştı. telefoncuya götürdüğünde, telefonun anakart lehimleri erimiş. reballing yapmışlar telefona. sonrasında telefon eski performansı vermediği için yine 2.ele satmıştı.

O paraya X3 Pro alırım be ben olsam o parayı vermem o çöp telefona.

Aklımda olan telefon bütçem olduğunda S22 Ultra veya S23 Ultra.

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum.
Oppo'dan sonra bir daha Samsung'tan vazgeçmemekte ısrarcıyım. En azından ben öyle düşünüyorum. Herkesin kendi kararına kalmış.
Ama yineleyerek söylüyorum. siz yine de Oppo almayın aldırmayın. çok kötü telefoncularda inceledim. hepsi Android 11 güncellemede gelmiyor zaten. mağdur durumda kalıyorsunuz kaç kere müşteri hizmetlerine danıştım. ancak gelecek güncellemeleri beklemem gerektiği konusunda uyarı yaptılar. Planlanan güncelleme olmadığı için beklemede kalmamı ve ellerinden gelecek hiçbir şey olmadığını söylediler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…