- Makaleler
- 7
Merhaba. Gecenlerde, yanlislikla EMUI'daki Optimizer uygulamasindan WhatsApp'in onbellegini sildim. Bu yuzden son atilmis birkac medya bozuldu ve acilmamazlik yapti. Belki daha eski medyalarda da olmustur ama ilk gozume onlar carpti. Mesajlarda kayip yok. Gecenlerde yedek almis WP, ve yedek normalde 15GB olmasi gerekirken 300MB bir yedek yapti kendisi. Telefonda bir anda hafiza acilmadi yani medya dosyalari ve onceki yedekler duruyor ve dosya yoneticisinden kontrol ettim ve hala orada. Yedegini aldim ne olur ne olmaz.
Cihaz Mate 20 bu arada, en guncel Android ve EMUI surumunde.
Internette ayni sorun icin bunlari onermisler ama bunlari yapmak icin Drive'daki yedegin saglam olmasi gerekiyor sanirim. Bende coktan yukledi bile 300MB gozuken yedegi. Ne yapabilirim bu durumda? Yardimci olabilecek birisi varsa cok memnun olurum.
www.quora.com
Cihaz Mate 20 bu arada, en guncel Android ve EMUI surumunde.
Internette ayni sorun icin bunlari onermisler ama bunlari yapmak icin Drive'daki yedegin saglam olmasi gerekiyor sanirim. Bende coktan yukledi bile 300MB gozuken yedegi. Ne yapabilirim bu durumda? Yardimci olabilecek birisi varsa cok memnun olurum.
HI I accidentally cleared my whatsapp cache, now backup files in whatsapp database looks like unsupported so how can I restore my chat hi...
Answer (1 of 4): If you accidentally cleared your WhatsApp cache and your backup files appear to be unsupported, here are some steps you can try to restore your chat history: 1> Check for Existing Backups: * Go to your phone’s file manager and navigate to the WhatsApp folder. Look for a folder...