elweald 78 Üstün Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 549 Beğeniler 250 Yer İstanbul Bugün 18:52 #21 cemkaraca dedi: Teşekkürler hocam. Hocam para yatmadı. @elweald Genişletmek için tıkla... Hocam, bana da hala yatmadı. geçen ay akşam 17.30 gibi yatmıştı, şimdi hala bekliyorum; yatmadı. Yarın arayacağım.
cemkaraca dedi: Teşekkürler hocam. Hocam para yatmadı. @elweald Genişletmek için tıkla... Hocam, bana da hala yatmadı. geçen ay akşam 17.30 gibi yatmıştı, şimdi hala bekliyorum; yatmadı. Yarın arayacağım.
cemkaraca 106 Bilgin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.934 Çözümler 13 Beğeniler 1.564 Bugün 20:12 #22 elweald dedi: Hocam, bana da hala yatmadı. geçen ay akşam 17.30 gibi yatmıştı, şimdi hala bekliyorum; yatmadı. Yarın arayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kredi kartı veya banka kartı çıkarmadım onla ilgili olabilir mi? Vadesiz hesapta sanal kart çıkardım onu kullanıyorum
elweald dedi: Hocam, bana da hala yatmadı. geçen ay akşam 17.30 gibi yatmıştı, şimdi hala bekliyorum; yatmadı. Yarın arayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kredi kartı veya banka kartı çıkarmadım onla ilgili olabilir mi? Vadesiz hesapta sanal kart çıkardım onu kullanıyorum
elweald 78 Üstün Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 549 Beğeniler 250 Yer İstanbul Bugün 20:38 #23 cemkaraca dedi: Hocam ben kredi kartı veya banka kartı çıkarmadım onunla ilgili olabilir mi? Vadesiz hesapta sanal kart çıkardım onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten çoğu kişi öyle yaptı, ben de öyle yaptım. Aradım, 1 saat önce "Gün içinde kesin yatar" dedi; yatmazsa "Yarın arayın, bakarız" dedi.
cemkaraca dedi: Hocam ben kredi kartı veya banka kartı çıkarmadım onunla ilgili olabilir mi? Vadesiz hesapta sanal kart çıkardım onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten çoğu kişi öyle yaptı, ben de öyle yaptım. Aradım, 1 saat önce "Gün içinde kesin yatar" dedi; yatmazsa "Yarın arayın, bakarız" dedi.
cemkaraca 106 Bilgin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.934 Çözümler 13 Beğeniler 1.564 Bugün 20:55 #24 elweald dedi: Hayır, zaten çoğu kişi öyle yaptı, ben de öyle yaptım. Aradım, 1 saat önce "Gün içinde kesin yatar" dedi; yatmazsa "Yarın arayın, bakarız" dedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.
elweald dedi: Hayır, zaten çoğu kişi öyle yaptı, ben de öyle yaptım. Aradım, 1 saat önce "Gün içinde kesin yatar" dedi; yatmazsa "Yarın arayın, bakarız" dedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.