On Dijital kullananlar On Dijital hakkında ne düşünüyor?

Yakın zamanda Nays'ın kapanmasıyla beraber para transferlerinde komisyon kesmeyen, yüksek kredi kartı limiti sunabilecek ve güzel kampanyalara sahip bir ödeme platformuna ihtiyaç duydum. Bu süreçte karşıma On Dijital çıktı.

On Dijital'in bu saydığım özelliklere sahip olmasının yanı sıra sunduğu kartın Maximum altyapısını kullandığını da öğrendim. Bunların haricinde güzel bir faiz oranıyla günlük mevduat imkânı da sunuyor. Uygulamayı kullanan kişiler de sanırım kullanım pratikliğinden memnun.

On Dijital kullanan var mı? Varsa beğendiğiniz ve şikâyet ettiğiniz kısımlar neler?

Yaş 18'den yüksekse ve sürekli alışveriş yapılıyorsa kart aidatlarından kaçmadan ücretli kart alınmalı.
Bu senaryo dışında ise kullananları genelde memnun görüyorum, şahsen ben Enpara varken ihtiyaç duymadım.

Enpara'yı da araştırdım hocam bununla beraber ama en basitinden kampanyalarından faydalanmak için ayın Enparalısı olmak gibi bir şey gördüm. O tarz şeyler bozuyor mesela. Diğer saydığım şartlarda da On Dijital daha avantajlı geldi gözüme.

Enpara'da pek kampanya var denemez ya, avantajı ücretsiz oluşu.
Onun dışında kampanya işleri için Bonus kullanıyorum ben mesela.

Direkt ana banka olarak kullanıyorum, çok hoşuma gidiyor. Faiz ve masrafsız bankacılık olayı gayet güzel ve tatmin ediyor. Bundan önce Enpara kullanıyordum fakat saçma sapan hatalarından dolayı ve arayüzünden sıkıldığım için on Mobile'e geçiş yaptım. Ve sürekli güncellemeler ile eksik özellikleri ekleniyor. Zaten artık kredi kartları İş bankası maksimum özellikli olarak gönderiliyor; taksit ve puan kazanma olayları gayet basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…