Ön ödemeli kart önerisi

Balitorius

Uzman
Papara dışında sanal kart oluşturabileceğim ve kişisel IBAN'a sahip olabileceğim bir ön ödemeli kuruluş arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kesinlikle Sipay. Papara'dan bile daha iyi.

Papara dışında sanal kart oluşturabileceğim ve kişisel IBAN'a sahip olabileceğim bir ön ödemeli kuruluş arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bence ön ödemeli kart kullanmayın, mağdur olursunuz hepsi patlıyor bir süre sonra ininal gitti papara gitti. Ben ziraat kart çıkarttım en iyisi banka kartı kullanmak bence.

Bence ön ödemeli kart kullanmayın, mağdur olursunuz hepsi patlıyor bir süre sonra ininal gitti Papara gitti. Ben ziraat kart çıkarttım en iyisi banka kartı kullanmak bence.

Bildiğiniz hem bir IBAN sahibi olabileceğim hem de sanal kart oluşturabileceğim bir banka var mı peki? Ailemle gidebilirim bu konuda sıkıntım yok.

Papara kullanın hocam. Onun dışında parolapara kullanın.

Parolapara'nın bu forumda kötülendiği bir yorum görmüştüm. Emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ziraat mobilde sanal kartta var, fiziksel kartta. Ön ödemeli kartların fiyaskosu ortaya çıktı insanların binlerce liraları içeride kaldı dediğim gibi ziraat kart çıkarabilirsiniz ben gibi, en az 15 yaşında olmanız gerekiyordu galiba. Ben 17 yaşındayım.

IBAN mevcut mu peki? Mevcutsa bu akşam ailemle konuşurum.

Bildiğim kadarıyla bu tarz 55 kart var mış. İçlerinden en bilindik olanı Papara daha sonrasında Sipay vs geliyor. Bilinmedikleri kullanmayın başınız ağrır. Popypara kullanıyordum. Süper lig takımlarına sponsor falan oluyor iyidir dedim 1 hafta beni mağdur etti kimlik doğrulama muhabbetinden. Kısacası en çok önerilenlerden şaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…