Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhabalar,
Sipariş vereceğim fakat sepetimde hem normal hem de ön sipariş ürünleri var.

cc990f5b-466a-4e6b-b870-e85e666c8cd3.webp

Bu ön sipariş ürünlerinin geç gelmesi sorun değil ki zaten öyle olması gerekiyor fakat;
Aynı sepette sipariş verdiğim sevkiyata hazır ürünler ile birlikte mi gelir? Yoksa ön siparişler sonradan farklı bir kargoyla mı gelir? durumu yaşayan arkadaşların desteğini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Sipariş vereceğim fakat sepetimde hem normal hem de ön sipariş ürünleri var.

Eki Görüntüle 169696

Bu ön sipariş ürünlerinin geç gelmesi sorun değil ki zaten öyle olması gerekiyor fakat;
Aynı sepette sipariş verdiğim sevkiyata hazır ürünler ile birlikte mi gelir? Yoksa ön siparişler sonradan farklı bir kargoyla mı gelir? Durumu yaşayan arkadaşların desteğini bekliyorum.

Diğerleri ile birlikte gelir.

Bugün verdim siparişi, bakalım neler olacak. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ön sipariş ürünler, diğer ürünler ile birlikte kargoya verildi. Ön siparişte Metal poster, kumaş duvar posteri gibi ürünler vardı. Kargoya verilmesi 4 gün sürdü.

Tekrardan merhabalar, sorusu olan kullanıcılara cevap olması açısından yazıyorum;
4 Ağustos'da oluşturduğum siparişte 4 ön sipariş ürünü vardı, toplam 12 üründen oluşuyordu. Nispeten daha büyük olan 1 ürünü farklı bir paket yaptılar, diğer 11 ürün birlikte geldi. Tek ürün 15 Ağustos, diğer ürünler ise 16 Ağustos tarihinde elime ulaştı. Diğer deneyimlerime de baktığımda aslında gecikme olmadığını söyleyebilirim, Temu bana daha önce 10 günün altında ürün teslim etmedi. Fakat diğer yandan ürünlerin Türkiye'ye girmesi ve elime ulaşması 2-3 gün sürdü, gümrük süreci çok hızlıydı. Bunu hesaba katarsak gümrükleme diğer siparişlerim kadar sürseydi süreç 18-20 gün kadar sürebilirdi.

Son düzenleme: