Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ocak ayında 2.3 gelecek demedik, yıl içerisinde geleceğini Ocak ayında söyledik. Bu istenilen özellik de sıfırdan kodlanmalı çünkü elimizdeki bir durum değil. XF 2.3 ile birçok yapı değişiyor ve böyle bir sistemin kodlanması için ek masrafa gireceğiz demek. Bunu şimdi getirdik ve XF 2.3 ile bozuldu, o zaman tekrar parası karşılığında geliştirilecek. Bu yüzden bu tür spesifik ve kod gücü gerektirecek eklentileri XF 2.3'e saklıyoruz.
Beklediğim cevap buydu şahsen, açıklama için teşekkürler. jQuery'nin kaldırılması bu konularda sıkıntı yaratabilir gibi duruyor.

Hâlâ izleniyor mu? Şu şekil izliyorlar herhalde:
IMG_7915.webp

Konu onaya düştüğünde onaylanmaması için nedenleri sayayım:
  • Konu çözüldü bu nedenle silin
  • Önerimi saçma buldum, silin
Bu nedenlerin ikisi de açılmaması için saçma. Neden mi? Hemen açıklayayım.
  • Konunuz çözülmüş olabilir fakat başkaları aynı problemi yaşayıp çözüm aradığında siz paylaşmadığınız için çözüme erişemeyebilir ve bu da bencilliktir.
  • Size saçma gelen öneri bir başka güzel öneriyi ortaya çıkarabilir. Her öneriye önem veriyoruz.

Bu nedenlerden ötürü bu öneriyi reddetmek durumundayım fakat size güzel bir farklı öneride bulunayım, üstte dediğim bir öneri başka güzel öneriyi çıkarır mantığına dayanarak önereceğim bunu. Konunuz raporlandığında moderatörlere ek bir bildiri göndererek raporunuz doğrultusunda işlem yapılması sağlanır. Başlıkta hata yaptıysanız da moderatörlere görünür, içeriği göndermek istemiyorsanız da. Ne dersiniz?

Bu nedenlerden ötürü bu öneriyi reddetmek durumundayım fakat size güzel bir farklı öneride bulunayım, üstte dediğim bir öneri başka güzel öneriyi çıkarır mantığına dayanarak önereceğim bunu. Konunuz raporlandığında moderatörlere ek bir bildiri göndererek raporunuz doğrultusunda işlem yapılması sağlanır. Başlıkta hata yaptıysanız da moderatörlere görünür, içeriği göndermek istemiyorsanız da. Ne dersiniz?
Zaten çok kişisel bir konu açtığında kişi konusunun kaldırılmasını istediğinde kaldırılıyor diye biliyorum.

Onun dışında bizim kaldırma yetkimizin olmasının herhangi bir amacı yok dediğiniz gibi
  • Konu çözüldü bu nedenle silin
  • Önerimi saçma buldum, silin

Konunuz raporlandığında moderatörlere ek bir bildiri göndererek raporunuz doğrultusunda işlem yapılması sağlanır. Başlıkta hata yaptıysanız da moderatörlere görünür, içeriği göndermek istemiyorsanız da. Ne dersiniz?

İçeriği göndermek istemediğimizde ne olacak? Temelde fikir güzel. Her öneriye açığız konusunda hemfikir değilim. Mesela 2 gün önce profil mesajları kısmına yazdığım bir mesajı sildim. Çünkü yazdıktan sonra çok saçma olduğunu fark ettim. Konularda da olabilir bu durum.