Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bu nedenlerden ötürü bu öneriyi reddetmek durumundayım fakat size güzel bir farklı öneride bulunayım, üstte dediğim bir öneri başka güzel öneriyi çıkarır mantığına dayanarak önereceğim bunu. Konunuz raporlandığında moderatörlere ek bir bildiri göndererek raporunuz doğrultusunda işlem yapılması sağlanır. Başlıkta hata yaptıysanız da moderatörlere görünür, içeriği göndermek istemiyorsanız da. Ne dersiniz?

Hocam anlamadım burayı ama benim önerim zaten sizin önerdiklerinizi kapsamıyor. Ben tamamen eksik açılan ya da zamansız açılan konular için uygulanmasını istiyordum.

Dalgınlık son derece normal bir durum.
Anlamadım hocam, şimdi bir konu açmak istiyorsun ama o kadar yazdıktan sonra vazgeçersem nolacak mı diyorsunuz?

Onun için basit bir yöntem var “yayını programla” seçeneğini konuyu yazmadan önce açık tutuyorsun ve konuyu açmana izin vermiyor zaten.

IMG_1107.webp

Hocam anlamadım burayı ama benim önerim zaten sizin önerdiklerinizi kapsamıyor. Ben tamamen eksik açılan ya da zamansız açılan konular için uygulanmasını istiyordum.

Belirttiğim çözüm yöntemiyle düzeltilmesi gereken yerleri raporlarsınız ya da konunun eksik olduğunu ve moderatörlerden 5 dakika talepte bulunduğunuzu yazarsınız ve onaylanmaz. Bence sizin önerinizi de gayet çözüyor önerim :)

• o7
İfadeler: 99