UNS

Uzman
Yer
İstanbul / Zeytinburnu
Öylesine merak ettim, şu oyunun yerine halen bir oyun koyamadım hayatımda bir boşluk var. Oyun halen aktif ama görsel ve mekaniksel anlamda çok bozulduğu için 4 yıl önce bıraktım.

Çok geç bile kalmışsınız bırakmak için. Ben yıllarımı TR3 içinde harcadım. Oyuna yenilik getireceğiz diye bütün dengeler altüst oldu, bot sorunu çözülmedi. Yani bazı oyunlar bir yerden sonra gelişmemeli. Hiçbir oyun DarkOrbit'teki klan savaşları tadını veremeyecek ama maalesef bir zamanlar Wolfteam nasıl bozulduysa bu da öyle bozuldu gitti.

Çok geç bile kalmışsınız bırakmak için. Ben yıllarımı TR3 içinde harcadım. Oyuna yenilik getireceğiz diye bütün dengeler altüst oldu, bot sorunu çözülmedi. Yani bazı oyunlar bir yerden sonra gelişmemeli. Hiçbir oyun DarkOrbit'teki klan savaşları tadını veremeyecek ama maalesef bir zamanlar Wolfteam nasıl bozulduysa bu da öyle bozuldu gitti.
En iyi dönem 8 iris zamanıydı, oyun konfiye dayanıyordu, lf4 bo3 geliştirme falan anladık ama şuan bir dünya lazer ve modül var. oyunun videoları denk geliyor halen elim ayağım titriyor sigarayı bırakan adama sigara çay göstermek gibi birşey :)

2010-2011 TR4

2013-2017 TR6 Kurmay Albay

2018-2021 ES2 Tümgeneral

2019-2022 TR5 GENERAL ( 4 Kişi rütbeyi korumaya çalışıyorduk)