Örnek veriyorum; Chrome yükledim ve beğenmedim, siliyorum ama unuttum ve tekrar indiriyorum. Onun gibi düşünelim. Ekran görüntüsü ekledim. Oradaki programları ömür boyu kullanmam. Olur da tekrar indirirsem, beni uyarması için program arıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Antivirüste setup dosyasını kara listeye alabilirsin.Örnek veriyorum; Chrome yükledim ve beğenmedim, siliyorum ama unuttum ve tekrar indiriyorum. Onun gibi düşünelim. Ekran görüntüsü ekledim. Oradaki programları ömür boyu kullanmam. Olur da tekrar indirirsem, beni uyarması için program arıyorum.
Eki Görüntüle 186509
Antivirüste setup dosyasını kara listeye alabilirsin.
İsimleri değişiyor ama. sonarr.17985754.realse.exe olsa. Yarın öbür gün ismi değişse. Yine de işe yarar mı?
erdym
Üstün
İsimleri değişiyor ama. sonarr.17985754.realse.exe olsa. Yarın öbür gün ismi değişse. Yine de işe yarar mı?
Bunu direk kısayol olarak Windows firewall App blockerlar falan var fakat bunlar genelde kurulmuş yazılımın açılmasını durdurmak için oluyor. Setup ismi değişirse aynısı olabilir. Yani zaten unuttuğun bir şeyi indirirsen ve sevmediğin bir şeyse silmek de çok zor bir şey değil donanımı ekstra yormaya gerek yok bence.
Bunu direk kısayol olarak Windows firewall App blockerlar falan var fakat bunlar genelde kurulmuş yazılımın açılmasını durdurmak için oluyor. Setup ismi değişirse aynısı olabilir. Yani zaten unuttuğun bir şeyi indirirsen ve sevmediğin bir şeyse silmek de çok zor bir şey değil donanımı ekstra yormaya gerek yok bence.
Çok kaynak kullanılıyor. Yorulduğunu düşünmüyorum.
Pek mümkün değil gibi hocam bunların sitesini engelleseniz olmaz mı?
İndirme bağlantısı engellenirse gene olur direkt siteyi engellemek yerine.Çok kaynak kullanılıyor. Yorulduğunu düşünmüyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-