Animesi izlenmez şahsen, çok uzun. Mangası daha sürdürülebilir biçimde okunabiliyor. Evrenini geniş oluşu, karakterlerin her birinin farklı özellikleri ve stili olması muhtemelen izleyiciyi kendisine çekiyor. Ben evreninin geniş ve güzel oluşundan ötürü beğeniyorum. Meyve mantığı, güç çeşitliliği ayrı bir ruh katıyor benim gözümde. Farklı güçlerin savaşı her daim fantastik gelmiştir.

One Piece izliyorum ve doğru düzgün bir şey olmuyor animede. Ayrıca şu Sanji denen eleman berbat biri hem Nami'yi taciz ediyor, hem de sürekli sigara içiyor. Diğer karakterler de çok sinir bozucu, sadece Luffy'yi sevdim biraz. Sizce One Piece abartılmış bir anime mi?
Genellikle çocukluktan itibaren izleyen kesim yüzünden. Ek olarak Marineford sezonuna gelene kadar çok bir şey yaşanmıyor. Ama Marineford sezonunda dünyası aşırı büyük olduğundan sevdiriyor kendini. 500 bölüm beklemeye değer mi? Hayır. Animesinin her bölümü filler. Hatta fanlar gereksiz sahneleri keserek bölüm sayısını yarıya indirmişti.

En overratedlardan birisi. 1000 bölüm One piece izleyeceğine bleach izle daha mantıklı.
+300 bölüm karadelik animelerin hepsi abartıdır. Eğer çıktığı tarihten veya ilk zamanlarından izlemediyseniz. Ancak o şekil iyi bir izlenim bırakabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
400-500 bölüm geçtikten sonra izlenebilir bir şeye dönüşüyor ama o vakte kadar da ölme eşeğim ölme.

Karakter, evren, hikaye, işleniş, animasyon ve çizim tarzı olarak başarılı bir yapım ancak "çoookk" uzun.

Uzun bir şeye bakıyorsan Bleach izleyebilirsin ama onun da filleri can sıkıyor, yakında yeni sezonu da gelir.

Yaklaşık 13-14 yıldır takip ediyorum. Mangasının animeden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Çok sevilmesinin nedenlerinden birkaçını anlatabilirim.
Örneğin birkaç bölüm görünen bir karakterin bile hikayesi, geçmişi vb. detaylara sahip olması.
100. bölümde olan bir olayın 800. bölüme gönderme olması veya etki etmesi.
Karakterler ile bağ kurmanın kolay olması. Her insana hitap edecek bir karakter olması.
Evren yapısı, ince detaylar ve farklı duygular barındırması.
Hakkında en çok teori üretilen seri olması. Bu kadar teoriye malzeme olacak kadar fazla detay, konu ve gizem barındırması.

Mutsuz bir günde yüzde bir gülümseme oluşturması. :)