2. trailer geldi ve yarın ilk bölüm yayınlanacak. Kalite yine kötü, yarın gerçek kalitesini görecek miyiz yoksa cidden böyle mi olacak acaba. Umarım kalite farklı olur, böyle izlenmez arkadaş. Fanlar bile daha iyi animasyon yapmıştı.
Detaylar
Kim cevapladı?johan liebert
Becerikli
2. trailer geldi ve yarın ilk bölüm yayınlanacak. Kalite yine kötü, yarın gerçek kalitesini görecek miyiz yoksa cidden böyle mi olacak acaba. Umarım kalite farklı olur, böyle izlenmez arkadaş. Fanlar bile daha iyi animasyon yapmıştı.
3.sezonu yapabilirlerse mükemmel bir sezon olacak özellikle garou için.
- Makaleler
- 1
Fragmanda sadece Fubuki ile ilgili bir sahnenin animasyonunu gördüm o kadar.Abi lütfen birileri benim mi abartıp abartmadığımı söylesin; Fragman içler acısı gözüküyor, animasyon berbat, hatta rezalet gözüküyor.
One Frame Man olmuş resmen.
Aksiyon temalı bir yapımda fragmanın tek bir dövüş sahnesi bile içermemesi hayra alamet değil.
Sezon bir bitsin de öyle izlerim, manga okurken de sarmıyordu bu kısımlar.
Helox
Üstün
Fragman animasyon değil de çizim kalitesini göstermek için yapılmış gibi. Yüksek ihtimalle animasyon böyle olmaz.Fragmanda sadece Fubuki ile ilgili bir sahnenin animasyonunu gördüm o kadar.
Gerçekten değil, bunu en son Nanatsu No Taizai yapmıştı ve anime tarihinin en büyük downgradelerinden birini yemişti...Aksiyon temalı bir yapımda fragmanın tek bir dövüş sahnesi bile içermemesi hayra alamet değil.![]()
- Makaleler
- 1
İlk bölüm çıkış yapınca görürüz artık, şahsen sezon final vermeden izlemeye niyetim yok.Fragman animasyon değil de çizim kalitesini göstermek için yapılmış gibi. Yüksek ihtimalle animasyon böyle olmaz.
1
178
Ziyaretçi
Yeni sezon gelene kadar zaten diğer ilk iki sezonu unuttum. Mecbur tekrardan başlayacağım...
- Makaleler
- 1
Sosyal medyada çok kötülemişler yapımı, bakalım ne göreceğiz animede dâhâ.
Animasyon kalitesi rezalet. Diğer bölümlerde nasıl bir iş çıkarırlar bilmiyorum ama izlerken utandım denecek kadar kötü.Sosyal medyada çok kötülemişler yapımı, bakalım ne göreceğiz animede dâhâ.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı