Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Nerede hocam? Saatin olduğu bildirim panelinden mi bahsediyorsunuz? Normal gözüküyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Normal?
E
Evet hocam. Normalde ortalı ama daha yüksek gibi geldi bana.Nerede hocam? Saatin olduğu bildirim panelinden mi bahsediyorsunuz? Normal gözüküyor.
E
Evet hocam. Normalde ortalı ama daha yüksek gibi geldi bana.
Sorun yok, o cihazın port One UI 6 romlarında öyle olması normal. Benim cihaz da A51, kullanırken öyleydi. X ROM mu kurdun lich ROM mu? X ROM daha fazla özellik sunuyordu ancak Android 13 üzerine grass kernel kurmak daha iyi bir seçenekti haberin olsun.
LongUI 4.1 kurulu hocam. XROM 10.5 denedim AI falan çalışmıyordu.Sorun yok, o cihazın port One UI 6 romlarında öyle olması normal. Benim cihaz da A51, kullanırken öyleydi. X ROM mu kurdun lich ROM mu? X ROM daha fazla özellik sunuyordu ancak Android 13 üzerine grass kernel kurmak daha iyi bir seçenekti haberin olsun.
Longuı 4.1 kurulu hocam. Xrom 10.5 denedim AI falan çalışmıyordu.
Eski ROM'u denemişsin, şu an V14 var. Grass kernel geliştirilmesine ara verilmeseydi Ui7 de yapılırdı. Bu arada V14 bayağı stabilleşmiş diyor kullanıcılar.
Şimdilik iş görüyor hocam. Belki sonra kurarım.Eski ROM'u denemişsin, şu an V14 var. Grass kernel geliştirilmesine ara verilmeseydi Ui7 de yapılırdı. Bu arada V14 bayağı stabilleşmiş diyor kullanıcılar.
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-