Çözüldü One UI 6 XROM S23 FE Custom ROM'lu A51'de Bixby nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Ayarlar>gelişmiş özellikler>yan tuş> Bixby'i uyandır'ı seçtim ama çalışmıyor. Nasıl aktif edebilirim?

Çözüm
Ayarlar>gelişmiş özellikler>yan tuş> Bixby'i uyandır'ı seçtim ama çalışmıyor. Nasıl aktif edebilirim?
Bixby'yi A51'de aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Ayarlar uygulamasını aç.
2. Gelişmiş özellikler menüsüne git.
3. Yan tuş seçeneğini bul ve üzerine tıkla.
4. Bixby'i uyandır seçeneğini seç. Eğer buradan seçtiysen ama hala çalışmıyorsa, birkaç ek adım deneyebilirsin:
- Bixby uygulamasını güncelle: Galaxy Store veya Google Play Store'dan Bixby uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol et.
- Cihazı yeniden başlat: Bazen basit bir yeniden başlatma, sorunları çözebilir.
- Yazılım güncellemeleri: Cihazın yazılımını güncel tut, Ayarlar > Yazılım güncelleme bölümünden kontrol edebilirsin.

Bu adımları takip ettikten sonra hala sorun yaşıyorsan, belki de tuş ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir, tekrar kontrol et ve gerekirse fabrika ayarlarına dönmeyi düşün.
Bixby'yi A51'de aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Ayarlar uygulamasını aç.
2. Gelişmiş özellikler menüsüne git.
3. Yan tuş seçeneğini bul ve üzerine tıkla.
4. Bixby'i uyandır seçeneğini seç. Eğer buradan seçtiysen ama hala çalışmıyorsa, birkaç ek adım deneyebilirsin:
- Bixby uygulamasını güncelle: Galaxy Store veya Google Play Store'dan Bixby uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol et.
- Cihazı yeniden başlat: Bazen basit bir yeniden başlatma, sorunları çözebilir.
- Yazılım güncellemeleri: Cihazın yazılımını güncel tut, Ayarlar > Yazılım güncelleme bölümünden kontrol edebilirsin.

Bu adımları takip ettikten sonra hala sorun yaşıyorsan, belki de tuş ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir, tekrar kontrol et ve gerekirse fabrika ayarlarına dönmeyi düşün.

Çözüm
Galaxy Store'dan bixby'i indirmemişim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…