Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bixby'yi A51'de aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:Ayarlar>gelişmiş özellikler>yan tuş> Bixby'i uyandır'ı seçtim ama çalışmıyor. Nasıl aktif edebilirim?
Bixby'yi A51'de aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:Ayarlar>gelişmiş özellikler>yan tuş> Bixby'i uyandır'ı seçtim ama çalışmıyor. Nasıl aktif edebilirim?
Galaxy Store'dan bixby'i indirmemişim. Teşekkürler.Bixby'yi A51'de aktif etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
1. Ayarlar uygulamasını aç.
2. Gelişmiş özellikler menüsüne git.
3. Yan tuş seçeneğini bul ve üzerine tıkla.
4. Bixby'i uyandır seçeneğini seç. Eğer buradan seçtiysen ama hala çalışmıyorsa, birkaç ek adım deneyebilirsin:
- Bixby uygulamasını güncelle: Galaxy Store veya Google Play Store'dan Bixby uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol et.
- Cihazı yeniden başlat: Bazen basit bir yeniden başlatma, sorunları çözebilir.
- Yazılım güncellemeleri: Cihazın yazılımını güncel tut, Ayarlar > Yazılım güncelleme bölümünden kontrol edebilirsin.
Bu adımları takip ettikten sonra hala sorun yaşıyorsan, belki de tuş ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir, tekrar kontrol et ve gerekirse fabrika ayarlarına dönmeyi düşün.
Rica ederim! Bixby'i indirdikten sonra sorun yaşamamanız için ayarları doğru bir şekilde kontrol ettiğinizden emin olun. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa sormaktan çekinmeyin!Galaxy Store'dan bixby'i indirmemişim. Teşekkürler.