Bu bir rekor olmalı. Hangi cihaz ile bu ekran süresini aldığınızı söyleyebilir misiniz? Ekran görüntüsü ile birlikte paylaşmanız mümkün mü?
A53. Sadece Chrome.
Screenshot_20250907_002527_Device care(1).webp

Yeni güncellemede müzik dinlerken kilit ekranında altta gözükmesi hiç güzel değil. Normalde saatin altında daha büyük gözüküyordu. Bunu değiştirmenin yolu yok mu?

Exynos 1280 ile bu ekran süresini alabilmek takdire şayan bir başarı. Samsung'un size plaket vermesi gerek, şaka yapmıyorum. A53 ile benzer sürelerde ekran süresi alabilen görmedim. Genellikle A53'te, One UI 7'nin pili su gibi içtiğini söyleyenler var. Bırakalım A53'ü herhangi bir telefon bile olsa, bu ekran sürelerini almak zor.

ben s24 ultra ile pek memnun değilim, dönebilsem oneui 6 döneceğim. Ekran sürem minimum 8 saatti abartısız ve karanlık mod vs. de kullanmam. Şimdi 6-6.5 max alabiliyorum.
Kaldı ki ben telefonu düşük performans profilinde ve FHD 'de kullanıyorum 4K ve standart performansa alsam 6 saatleri de göremeyecek gibiyim.

ben s24 ultra ile pek memnun değilim, dönebilsem oneui 6 döneceğim. Ekran sürem minimum 8 saatti abartısız ve karanlık mod vs. de kullanmam. Şimdi 6-6.5 max alabiliyorum.
Kaldı ki ben telefonu düşük performans profilinde ve FHD 'de kullanıyorum 4K ve standart performansa alsam 6 saatleri de göremeyecek gibiyim.
Çözünürlük şarjı o kadar etkiliyor mu?

S24 ile memnunum. Ekran sürem çok az azaldı ama telefonun genel akıcılığı ve animasyonların kalitesi, uygulamalar arası geçiş vs. çok daha iyi oldu. 8 ile ekran süresi de artarsa iyice oturmuş olacak.