Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Samsung, güncellemeleri çok çarpık dağıtıyor. Yurt dışında başlandıysa cihaza göre 6 ay bile sürebilir.
Hocam galiba haberiniz yok... Yarın geliyor 6 ay derken?Samsung, güncellemeleri çok çarpık dağıtıyor. Yurt dışında başlandıysa cihaza göre 6 ay bile sürebilir.
Hocam galiba haberiniz yok... Yarın geliyor 6 ay derken?
Bende hemen gelsin isterim ama mayıs ayı gelir.
Hocam yazılımları önce bölge bölge (Avrupa,Afrika vs) sonra ülke ülke (Türkiye vs) türkiye sonrasında da karışık veriliyor.Hocam galiba haberiniz yok... Yarın geliyor 6 ay derken?
Hocam cidden bilmiyor mu kimse? Yarın geliyor ben onu sormuyorum yarın kaçta gelir onu soruyorum.
Hocam cidden bilmiyor mu kimse? Yarın geliyor ben onu sormuyorum yarın kaçta gelir onu soruyorum.
Kim dedi sana yarın geliyor diye. Ayrıca belli bir saati olmaz her cihaza farklı zamanlarda gelir. Dediğim gibi 2 ay içerisinde güncellemeyi almış olursunuz.
Hocam asıl kim dedi mayıs ayı gibi geliyor diye? Kaynak var mı? https://hwp.com.tr/one-ui-7-turkiyeye-ne-zaman-gelecek-310018 alın size kaynak yarın geliyor.Kim dedi sana yarın geliyor diye. Ayrıca belli bir saati olmaz her cihaza farklı zamanlarda gelir. Dediğim gibi 2 ay içerisinde güncellemeyi almış olursunuz.
Hocam merak ettim tahmin mi yürüttünüz yoksa kaynak var mı?@Melih.s yarın öğleden sonra 3'te sizin telefonunuza One UI 7 gelecek.
İçimizde Samsung yazılım koordinatörü yoksa internetteki kaynaklardan duymuştur ve onlar da SEO için her şey yapabilirler.Hocam merak ettim tahmin mi yürüttünüz yoksa kaynak var mı?