Bu cihazda sürüm düşürme yapabilirsiniz.
Öncelikle buradan bu yazılımı indirin.
Sonra ise şu rehberi kullanarak indirdiğiniz yazılımı Odin ile yükleyebilirsiniz.
O konunun sahibi açık bir şekilde "Ufak bir hata hard brick olabilir sorumluluk kabul etmiyorum" demiş. Bu konunun sahibinin brick etmeyeceğinin garantisi yok, deneyimli mi bilmiyoruz. Ayrıca cihazdaki tüm veriler kaybolacak, ya babası istemezse?

Zaten Odin kullanarak flash yapılacak ve bu resmi yöntem. Hâlâ garanti diyerek neyi zorluyorsunuz acaba? Odin ile stock ROM flash yapmak garanti bozmaz.
Konu sahibine olası riskleri ve cihazda önemli veriler olup olmadığını sormadan siz neyi zorluyorsunuz acaba? Cihaz kendisinin bile değilken böyle riskler alması ne kadar mantıklı? Sizi düşünmeye ve empati yapmaya davet ediyorum, yapamadığınız belli oluyor çünkü.

Artı -1 Eksi
O konunun sahibi açık bir şekilde "ufak bir hata hard brick olabilir sorumluluk kabul etmiyorum" demiş. Bu konunun sahibinin brick etmeyeceğinin garantisi yok, deneyimli mi bilmiyoruz. Ayrıca cihazdaki tüm veriler kaybolacak, ya babası istemezse?

Rehber zaten bu konuda konu sahibini uyarıyor. Eğer bunu yaparsa verilerinin silineceğini kabul etmiş olacak zaten. Brick konusuna gelince yine uyarmış oluyoruz rehberdeki not ile. Oradaki talimatlara uyarsa sorunsuz bir kurulum yapar.

Artı -1 Eksi
Samsung imzası olsa bile Knox sayacı tetiklenebilir. Orijinal flash yöntemlerinin kullanılması gerek üstte de söylendiği gibi.

S24'e OTA güncellemesi gelmediği için Samsung'un uzaktan bağlantı yöntemini deneyimlemek istedim. Samsung bile Odin ile yazılım yüklüyor adamlar standart birinin yapacağı aynı şeyleri yapıyorlar.

Konu sahibine olası riskleri ve cihazda önemli veriler olup olmadığını sormadan siz neyi zorluyorsunuz acaba? Cihaz kendisinin bile değilken böyle riskler alması ne kadar mantıklı? Sizi düşünmeye ve empati yapmaya davet ediyorum, yapamadığınız belli oluyor çünkü.
Attığım rehber verilerinin silineceğini söylüyor zaten. Kısacası bu konuda uyarmış oluyorum. Kısacası neyi zorluyorsunuz?

S24'e OTA güncellemesi gelmediği için Samsung'un uzaktan bağlantı yöntemini deneyimlemek istedim. Samsung bile Odin ile yazılım yüklüyor adamlar standart birinin yapacağı aynı şeyleri yapıyorlar.
Odin zaten Samsung'un resmi yöntemi, ben sadece bir şey olmaz denildiği için üstteki @Simon hocamın mesajını doğruladım. Odin resmi değildir demedim.

Attığım rehber verilerinin silineceğini söylüyor zaten. Kısacası bu konuda uyarmış oluyorum. Kısacası neyi zorluyorsunuz?
Ben her risk konusunda konu sahibinin uyarılması gerektiğini düşünüyorum, bir şeyi zorladığım yok. Cihazın başka bir kişiye ait olduğunu belirtiyorum.

Artı -1 Eksi
Ben her risk konusunda konu sahibinin uyarılması gerektiğini düşünüyorum, bir şeyi zorladığım yok. Cihazın başka bir kişiye ait olduğunu belirtiyorum.

Attığım rehber gerekli uyarıları yapmış zaten. Ben buna dikkat ettim. Konu sahibi rehberi okuyarak bu konuda bilgi edinebilir. Ama siz mesajıma odaklanıp kaldınız...

Ben Odin ile yükle dedim üstteki mesajımda. Farklı bir program önermedim fark ettiyseniz.
Ben mi anlatamıyorum siz mi okumuyorsunuz anlamak zor. Üstte yazdığınız mesajlar diyor ki "Stock ROM Samsung imzalıdır ve Knox sayacını tetiklemez", @Simon hocam da demiş ki flash yöntemi resmi değilse tetikler. Ben bunu doğruladım. Odine veya ne kullandığınızda laf etmedim. Daha sonra bir kişi bu konuya baktığında sizin mesajınızı görse Odin dışı bir yazılım kullansa da sorun çıkmayacağını düşünebilir.