Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Knox Patch'li One UI Custom ROM kurulmuş olabilir o sırada.
Galaxy Store'dan indirim alabiliyordum ve Samsung Pass çalışıyordu, zaten normal rom kurmuştum. Knox bazı cihazlarda garip çalışıyor bence.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Teşekkür ederim. Benim asıl amacım da buydu: Konuya sonradan bakan biri “imzalıysa sorun olmaz” diye yanlış bir çıkarım yapmasın. Çünkü imzalı olsa bile yanlış yöntemle yüklendiğinde garanti dışı kalma gibi sonuçlar doğabilir.
Ben sonraki mesajlarımda konu sahibinin Odin kullanması için rehber attım. Yanlış yönlendirme yapmadım kısacası. Siz ise konu sahibininin sorusuna cevap vermek yerine yok şöyle olur yok böyle olur dediniz. Hiç kusura bakmayın.
Konu sahibinin yaşayacağı şeyleri düşünerek yorum yapıyorum mesajlarınıza, hepsi bu. Kimseyi bir şeye zorladığım yok. Takılıp kalma sebebim bu.
Bende dikkate aldığımı belirttim. Ama siz sanki yapmamışım gibi tepki veriyorsunuz. Hiç de kusura bakmayın.
- Makaleler
- 23
Yanlış yönlendirme yaptın demedim. Bir sorun olduğu zaman kefil olacak mısın?Ben sonraki mesajlarımda konu sahibinin Odin kullanması için rehber attım. Yanlış yönlendirme yapmadım kısacası. Siz ise konu sahibininin sorusuna cevap vermek yerine yok şöyle olur yok böyle olur dediniz. Hiç kusura bakmayın.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Yanlış yönlendirme yaptın demedim. Bir sorun olduğu zaman kefil olacak mısın?
Her şeyi doğru yaparsa hiçbir sorun çıkmaz. Attığım rehber gerekli bilgiyi ve uyarıyı vermiş.
Ben mi anlatamıyorum siz mi okumuyorsunuz anlamak zor. Üstte yazdığınız mesajlar diyor ki "stock ROM Samsung imzalıdır ve Knox sayacını tetiklemez", @Simon hocam da demiş ki flash yöntemi resmi değilse tetikler. Ben bunu doğruladım. Odin'e veya ne kullandığınızda laf etmedim. Daha sonra bir kişi bu konuya baktığında sizin mesajınızı görse Odin dışı bir yazılım kullansa da sorun çıkmayacağını düşünebilir.
Samsung'lara sadece heimdall ve Odin ile stock ROM kuruluyor ve bunlar garantiyi bozmuyor. Kısacası "resmi olmayan flash" diyerek yanlış bilgi veriyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz.
- Makaleler
- 23
Son kullanıcı bu rehberi uygulayamaz bence. Herkesin yapabileceği bir işlem değil. Benim fikrim bu yönde.Her şeyi doğru yaparsa hiçbir sorun çıkmaz. Attığım rehber gerekli bilgiyi ve uyarıyı vermiş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-