Verias

Uzman
Cihaz
S24 FE
Bildiğinizi varsayarak One UI 7 güncellemesi ile birçok kullanıcı batarya performansı gibi sorunlardan isyan etmiş bulunmakta. Ben S24 FE yeni aldım ve az önce güncelleme bildirimi geldi.

Şu an One UI 7 kullanan kişiler görüşlerini bana bildirebilirse çok yardımcı olur, sorunlar hala devam ediyor mu, beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
One UI ana ekranda çok tüketiyor. One UI 8 de çözülecek sorun. Mayıs ayı ile biraz daha iyi oldu ama her türlü ilk başlarda batarya performansın kötü olacak. Batarya performansı biraz düştü ama senin çok etkileneceğin bir şey yok gibi. İstiyorsan güncelle, sana kalmıs. Eğer güncellersen mutlaka mayıs ayını yap. RAM tüketimi düştü.

One UI ana ekranda çok tüketiyor. One UI 8 de çözülecek sorun. Mayıs ayı ile biraz daha iyi oldu ama her türlü ilk başlarda batarya performansın kötü olacak. Batarya performansı biraz düştü ama senin çok etkileneceğin bir şey yok gibi. İstiyorsan güncelle, sana kalmıs. Eğer güncellersen mutlaka mayıs ayını yap. RAM tüketimi düştü.

Onu nasıl yapacağım hocam?

A serisi kullanıyorum hiç böyle sorunla karşılaşmadım tam tersine ekran süresi arttı. Tabi yaşayanlar vardı ne oldu bilmiyorum.

Merhaba,

Ben de Samsung Galaxy A35 kullanıyorum ve One UI 7 güncellemesini yapmıştım. Herhangi bir batarya performansı sorunu yaşamıyorum.
S23 One UI 7 kullanıyorum. Hiçbir stabilite ya da batarya sorunu yaşamadım.

Eve geçince güncelleyeceğim o zaman. Ben de bakacağım tabii, testlere tutacağım. Bakalım ne olacak.

Yardımlarınız ve cevaplarınız için herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı günler dilerim. 🖤

Son düzenleyen: Moderatör: