One UI 7 kilit ekranında Now Bar Google Spor'u göstermiyor

MaveNN

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
A36 5G modeline sahibim. Normalde bu özelliğin sadece S serisinde olduğunu sanıyordum, ancak cihazımın "Now Bar" ayarlarına baktığımda bu özelliğin mevcut olduğunu fark ettim. Google Spor vb. tüm ayarları açtım, gerekli tüm izinleri de verdim. Ancak buna rağmen hiçbir şekilde kilit ekranımda görünmüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Acaba Türkiye'de bu özellik desteklenmiyor mu?

WhatsApp Image 2025-06-21 at 16.18.02 (1).webp

WhatsApp Image 2025-06-21 at 16.18.02.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam, Süper Lig ve diğer Avrupa liglerinden birçok takımı takip ediyorum, ancak yine de görünmüyor.

Maçlarının canlı olarak oynanması lazım. Şu anda oynanan turnuvayı takip edin (kulüpler dünya kupası gibi) o anda maç oynandığında bildirim olarak gelecek. O bildirimi kapatmadığınız sürece now barda gözükür.

Maçlarının canlı olarak oynanması lazım. Şu anda oynanan turnuvayı takip edin (kulüpler dünya kupası gibi) o anda maç oynandığında bildirim olarak gelecek. O bildirimi kapatmadığınız sürece now barda gözükür.

Dediği gibi maçlar oynanırken baktınız değil mi?

Dediğiniz gibi yaptım ancak yine gözükmüyor. Bu cihazı 2 hafta önce ilk aldığım zaman Now Bar'da Google spor yoktu normalde, birkaç yazılım güncellemesi geldi ondan sonra böyle bir özellik benim cihazıma da geldi belki bir sorunu vardır bilemedim, ne denediysem olmadı yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Dediğiniz gibi yaptım ancak yine gözükmüyor. Bu cihazı 2 hafta önce ilk aldığım zaman now Bar'da Google spor yoktu normalde, birkaç yazılım güncellemesi geldi ondan sonra böyle bir özellik benim cihazıma da geldi belki bir sorunu vardır bilemedim, ne denediysem olmadı yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Google spor iyi çalışmıyor zaten. One UI 8.5 ile çeşitlilik gelir umarım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt