One UI 7'den sonra One UI 7.1 veya 7.1. 1 verilmeyecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 341
  • Etiketler Etiketler
    one
Beceriksiz herifler UI 7 ve Android 15'i veremedi hâlâ. 8'i düşünürüz sonra.

Su telefon iki hizli calissin ve ustteki notification alta gelsin baska istegim yok. Yanlislikla basip basip duruyorum namussuza, dondan firlar gibi bildirim gelen şeyi actırıyor.
Hangi cihaz ve tam olarak neyden bahsettiniz görsel ile paylaşır mısınız?

İfadeler: 29
İsimlendirme olayını bu şekilde yapan epey firma var. Honor da bunlardan bir tanesi. Onlar da MagicOS 7.1'den itibaren direkt 8'i verdiler ve 8'den sonra araya hiç nokta virgül koymadan 9'u çıkardılar. Sonuç? Hayal kırıklığı ama günün sonunda marketing.

Bir iki bug düzeltip yanına .1 koymamaları daha iyi zaten. Apple de bunu yapıyor. Bug düzeltiyor 18.3.1 diye yayınlıyor mesela.

Hangi cihaz ve tam olarak neyden bahsettiniz görsel ile paylaşır mısınız?
notification popupunun bannerini sevmiyorum hocam sadece, baska yere alabilecegim program varsa cok iyi olur ama sistem stok su anda.

OneUI 6 ve M15.

Notification popupunun bannerini sevmiyorum hocam sadece, baska yere alabilecegim program varsa cok iyi olur ama sistem stok su anda.

One UI 6 ve m15.

Good lock ta yok mu hocam?

Güncel miyiz sitesi güncellendi. Güncelleme tarihi dışı doğru bilgi veriyor. Telefonunuzun güncelleme alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…