Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

S24 FE'ye her gün yarın gelecek diyorlar zaten. Csc yapmayayım gelir diye diye 3 hafta oldu :D
Cihazı aldığıma pişman ettiler sağ olsunlar. Android 16'ya geçilecek biz 2024 model cihazda Android 14 kullanıyoruz. Aslında güncellemenin önemli ya da önemsiz olmasında da değilim S21 serisinin bile aldığı güncellemeyi hala dalga geçer gibi vermemelerindeyim, sözün bittiği nokta..

S24 FE'ye her gün yarın gelecek diyorlar zaten. Csc yapmayayım gelir diye diye 3 hafta oldu :D
Cihazı aldığıma pişman ettiler sağ olsunlar. Android 16'ya geçilecek biz 2024 model cihazda Android 14 kullanıyoruz. Aslında güncellemenin önemli ya da önemsiz olmasında da değilim S21 serisinin bile aldığı güncellemeyi hala dalga geçer gibi vermemelerindeyim, sözün bittiği nokta.

Mena aldı ama Samsung TR vermedi :D

Zaten sorun da orada :D Şu olaydan sonra umarım akıllanırlar. Aksi halde Samsung tercih etmemeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda özellikle de FE modellerini. 7 yıl güncelleme garantisi vaad ettikleri telefon daha One UI 7'yi alamadı. Samsung TR'nin şu hizmetiyle ileride ne olur diye düşündürmüyor değil, tatsız.

Zaten sorun da orada :D şu olaydan sonra umarım akıllanırlar. Aksi halde Samsung tercih etmemeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda özellikle de FE modellerini. 7 yıl güncelleme garantisi vadettikleri telefon daha One UI 7'yi alamadı. Samsung TR'nin şu hizmetiyle ileride ne olur diye düşündürmüyor değil. :D

S22 kullanıyorum ins csc ile akıyorum. Ama merak etmeyin, One UI 8 erken gelir. Ama bu FE serisinin asıl serisi ile bir olmadığını gösteriyor ki One UI 8'de One UI 7 ile benzer dağıtım sırası olur.
[S25&S24&S23&S24 fe&S22&S23 fe&S21FE (?)]
Tahminim s serisi UI8 dağıtımı böyle olur gibi.

Güncellemeyi alanlar ana ekran menü ve yukarıdan aşağı çekilen kısmı ss olarak paylaşabilir mi, görüntü olarak hoşuma gitmez ise eski sürümde kalırım.

Güncellemeyi alanlar ana ekran menü ve yukarıdan aşağı çekilen kısmı SS olarak paylaşabilir mi, görüntü olarak hoşuma gitmez ise eski sürümde kalırım.

Ana ekran.

Screenshot_20250510_231258_One UI Home.webp

Bildirim ve denetim yeri.

Screenshot_20250510_231331_One UI Home.webp

Screenshot_20250510_231318_One UI Home.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.