S25'te stabil One UI 8 görüldü!

0868t3

Uzman
Makaleler
2
Yer
İzmir
Samsung test sunucularında stabil One UI 8 testleri görüldü.
S938USQU4BYF4/S938UOYN4BYF4/S938USQU4BYF4

20250611_231836.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son kullanıcıya bozup paylaşırlar herhalde. Pil sorunlarını daha yeni yeni çözdü gibiler.

Pil sorunu çözüleceği ve diğer One UI 7 sorunlarının çözüleceği belki de Samsung tarihinin en küçük ama büyük güncellemesi olabilir :D hızlı gelecek zaten. Temmuz gibi One UI 8 dağıtılmaya başlanır.

Pil sorunu çözüleceği ve diğer One UI 7 sorunlarının çözüleceği belki de Samsung tarihinin en küçük ama büyük güncellemesi olabilir :D hızlı gelecek zaten. Temmuz gibi One UI 8 dağıtılmaya başlanır.
2026 Temmuz ayı mı? :D
One UI 8'i merakla bekliyorum. Samsung CEO'su değiştiğinden itibaren sanki bazı konularda ciddi atılımlar yapacaklarmış gibi görünüyorlar.

2026 Temmuz ayı mı? :D
One UI 8'i merakla bekliyorum. Samsung CEO'su değiştiğinden itibaren sanki bazı konularda ciddi atılımlar yapacaklarmış gibi görünüyorlar.

Samsung CEO'su ve Google sözü verdi. 2025 Temmuz'da gelecekmis. Zaten Temmuz'da çıkacak Z fold/flip 7 de One UI 8 ile gelecekmis. Yani onlarla birlikte One UI 8 gelecek. Android 16'yı en hızlı verecek firmalardan biri olacak şimdi Samsung eğer böyle olursa :D

Pek merak etmeyin çok değişiklik yok. Now brief diğer S ve Z serisine gelirse gelir, now barın işlevselliği artacak onun dısında çok büyük bir şey göremedim. One UI 6'dan One UI 7'ye geçiş çok büyüktü. Ama bunda neredeyse yenilik yok :D

Samsung CEO'su ve Google sözü verdi. 2025 Temmuz'da gelecekmiş.
Flip 7'ler One UI 8 ile gelir de, S25 ailesi için genel olarak yayınlayacaklarını düşünmüyorum.
Samsung'un yeni CEO'sunun eski CEO'dan farkları neler?
Eski CEO çok cimriydi. Sanırım kendisinin muhasebecilikle geçmişi bir geçmişi olsa gerek ki amiral sınıfı ürünlerinden özellik çıkarıp sadeleşme temaları son kullanıcılarının epey bir dikkat çekmişti. Sadece yazılıma odaklanan Samsung, rakiplerinin önünde devrimsel bir yenilik getiremediği için markanın itibarı da etkilenmeye başlamıştı. Neyse ki felaketle sonuçlanmadan, Jeff Jo geldi.

Flip 7'ler One UI 8 ile gelir de, S25 ailesi için genel olarak yayınlayacaklarını düşünmüyorum.

Gelir gelir. Haziran ayı güncellemesi bile geldi. Çok büyük güncelleme olmadıgından flip 7 ile birlikte gelebilir. Yani mesela flip 7 13 Temmuz'da çıktıysa S25 26 Temmuz'da alabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt