Son kullanıcıya bozup paylaşırlar herhalde. Pil sorunlarını daha yeni yeni çözdü gibiler.
2026 Temmuz ayı mı?Pil sorunu çözüleceği ve diğer One UI 7 sorunlarının çözüleceği belki de Samsung tarihinin en küçük ama büyük güncellemesi olabilirhızlı gelecek zaten. Temmuz gibi One UI 8 dağıtılmaya başlanır.
2026 Temmuz ayı mı?
One UI 8'i merakla bekliyorum. Samsung CEO'su değiştiğinden itibaren sanki bazı konularda ciddi atılımlar yapacaklarmış gibi görünüyorlar.
Samsung'un yeni CEO'sunun eski CEO'dan farkları neler?2026 Temmuz ayı mı?
One UI 8'i merakla bekliyorum. Samsung CEO'su değiştiğinden itibaren sanki bazı konularda ciddi atılımlar yapacaklarmış gibi görünüyorlar.
Flip 7'ler One UI 8 ile gelir de, S25 ailesi için genel olarak yayınlayacaklarını düşünmüyorum.Samsung CEO'su ve Google sözü verdi. 2025 Temmuz'da gelecekmiş.
Eski CEO çok cimriydi. Sanırım kendisinin muhasebecilikle geçmişi bir geçmişi olsa gerek ki amiral sınıfı ürünlerinden özellik çıkarıp sadeleşme temaları son kullanıcılarının epey bir dikkat çekmişti. Sadece yazılıma odaklanan Samsung, rakiplerinin önünde devrimsel bir yenilik getiremediği için markanın itibarı da etkilenmeye başlamıştı. Neyse ki felaketle sonuçlanmadan, Jeff Jo geldi.Samsung'un yeni CEO'sunun eski CEO'dan farkları neler?
Flip 7'ler One UI 8 ile gelir de, S25 ailesi için genel olarak yayınlayacaklarını düşünmüyorum.