S21 serisine yazık oldu 7.1 gelmedi ama S21 FE için hâla soru işareti. Gelebilir, gelmeyebilir. Bazıları gelmesi lazım diyor. Hatta Samsung'un getirme düşüncesi var mıs söylentiler var ama zamanla belli olur.
Acıkcası halen birçok uygulama android 5 & 6 ile çalışabiliyor. İos gibi destek ömrü bittiğinde yazılım ömrü bitseydi dert olurdu 😅

Gelirse sevinirim, gelmez ise telefon çöp olana kadar kullanmaya devam.

Google, Samsung'un yeni sürümü olacak olan One UI8 stabil sürümünün bu yaz içinde çıkacağını söyledi!
Tahminimce Z Fold Flip 7 ile gelecek olan One UI 8, Temmuz ayında S25 serisine de gelebilir. Eğer öyle olursa eylül ayına kadar dağıtımın tamamlanacağı görüşündeyim. Eğer böyle olursa Samsung Android 16'yı erken veren markalardan biri olacak.

Android 16'da çok fazla şey değişecek o yüzden bilemiyorum daha adamlar kendi yaptığı değişikliklikleri cihazlara düzgün yapamadılar One UI 7'de gördük hala çoğu cihaz mahrum kaldı. Ben Android 15'e ne zaman geçtiğimi bile hatırlamıyorken arkadaşım S24+'ını daha birkaç gün önce daha yeni geçirdi.

@Aakons One UI 7'ye geçtim ve şu anda berbat deneyimler yaşıyorum. Klasik sorunlardan olan geç kilitleme mevcut, telefonu açarken yarım saniye geç ana menü geliyor hatta uygulama içlerinde bile dolaşırken cihaz ara sıra donuyor 2 defa yeniden başladı :D. Fake ROM'lu Xiaomi'ye hasret kaldım...

One UI 7 de bazı insanlar iyi deneyim yaşarken, bazıları berbat deneyim yaşıyor. One UI8 de çözülmesi gerek.

Android 16'da çok fazla şey değişecek o yüzden bilemiyorum daha adamlar kendi yaptığı değişikliklikleri cihazlara düzgün yapamadılar One UI 7'de gördük hala çoğu cihaz mahrum kaldı. Ben Android 15'e ne zaman geçtiğimi bile hatırlamıyorken arkadaşım S24+'ını daha birkaç gün önce daha yeni geçirdi.

Android 16 da çok şey değişse bile One UI 8 de çok fazla değişiklik olmayacak. Belki asıl değişiklikleri One UI 8.5'e sakladılar.

One UI 7 de bazı insanlar iyi deneyim yaşarken, bazıları berbat deneyim yaşıyor. One UI8 de çözülmesi gerek.

UI 7'nin kötü olmasından bahsetmiyorum bile ya, Samsung'un Samsungluğu gitmiş saçma saçma ikonlar çok kötü yeni UI kısımları da kötü aynı Çin telefonlarına dönmüş. Bir bu MIUI çakması olmamıştı oda oldu artık. Seveni vardır tabii ama eskisi çok daha iyiydi ve bu kadar kötü olmamıştı hiç.

UI 7'nin kötü olmasından bahsetmiyorum bile ya, Samsung'un samsungluğu gitmiş saçma saçma ikonlar çok kötü yeni UI kısımları da kötü aynı Çin telefonlarına dönmüş. Bir bu MIUI çakması olmamıştı oda oldu artık. Seveni vardır tabii ama eskisi çok daha iyiydi ve bu kadar kötü olmamıştı hiç.

Yok ya ikonlar o kadar da kötü değil ama UI6'daki ikonlar daha iyiydi. İstiyorsanız UI6 ikonlarını GoodLock'tan yapın.

Yok ya ikonlar o kadar da kötü değil ama UI6'daki ikonlar daha iyiydi. İstiyorsanız UI6 ikonlarını GoodLock'tan yapın.

En son One UI 6 kullandım bildirim paneli leş gibi olunca bir daha dönmedim. Zaten 2022'den beri hep AOSP kullanırım genelde arada bir One UI olurdu değişiklik olsun diye.

En son One UI 6 kullandım bildirim paneli leş gibi olunca bir daha dönmedim. Zaten 2022'den beri hep AOSP kullanırım genelde arada bir One UI olurdu değişiklik olsun diye.

Şu anki bildirim paneli güzel olmuş. Ama UI6'dan daha eski bildirim paneli ve denetim yeri daha kötüydü.