3. yılı. Arkadaşımın iPhone 8 Plus'ı 9 yaşına geliyor 1GB RAM ile hala bir günü çıkartıyor. Şaşıyorum.

RAM önemli değil ki onda. Yazılım oldukça eski ve optimize. Batarya yeniyse normal.
Senin cihaz 3 yıldır batarya değişmemiş ve performans kaybı ve düşük ekran süresi normal. Gidip bataryanı değiştir.

RAM önemli değil ki onda. Yazılım oldukça eski ve optimize. Batarya yeniyse normal.
Senin cihaz 3 yıldır batarya değişmemiş ve performans kaybı ve düşük ekran süresi normal. Gidip bataryanı değiştir.
İphone'un Bataryası hiç değişmedi. Benimkinin de yazılımında batarya sağlığı hala mükemmel görünüyor.

IPhone'un bataryası hiç değişmedi. Benimkinin de yazılımında batarya sağlığı hala mükemmel görünüyor.

İmkanı yok bataryasının değişmemesinin. Mümkün değil desem yeridir. Batarya sağlığı 1 olmalı,
Ona inanma sen. 2 yılda bir değişmeli bataryalar.

Hatta merak ettim şimdi baktım pil sağlığı %71. :)

2017 Aralıkta almıştı.

Mümkün çünkü onunla beraber ben de 8 plus almıştım artık değiştirme vakti geldi diye, 3 yıl önce bu S22'ye geçtim. 8 Plus'ı satarken 84'tü pil sağlığım 5 yıl kullanmıştım. Şimdi çok pişmanım androide geçtiğim için.

Hatta merak ettim şimdi baktım pil sağlığı %71. :)

2017 Aralıkta almıştı.

Mümkün çünkü onunla beraber ben de 8 Plus almıştım artık değiştirme vakti geldi diye, 3 yıl önce bu S22'ye geçtim. 8 Plus'ı satarken 84'tü pil sağlığım 5 yıl kullanmıştım. Şimdi çok pişmanım Android'e geçtiğim için.

S22 aslında biraz da pişman edecek cihaz. Samsung üretimli işlemciden ziyade, yetersiz batarya. Isınma ve pil sorunu olmasa kusursuz cihaz. Ben memnunum S22'den.

S22 aslında biraz da pişman edecek cihaz. Samsung üretimli işlemciden ziyade, yetersiz batarya. Isınma ve pil sorunu olmasa kusursuz cihaz. Ben memnunum S22'den.
Başından beri beni çok üzdü sadece şu anda bozulmaya yüz tutması değil derdim. Fazla ısınma sorunu yaşamadım ama pil süresi hep üzdü küçük pilli. Bir de 8 plusta %1'de bile baya kullanıyordum telefonu Yüzde 5'e düştü mü hemen kapanıyor bunlar. Belki ultra modelleri daha iyidir de, bu üzdü beni :(. 120HZ ekran var ama gel de aç su gibi yiyor bataryayı :)

Bendeki Exynos değil Snapdragon Gen 1 sanırım.

Başından beri beni çok üzdü sadece şu anda bozulmaya yüz tutması değil derdim. Fazla ısınma sorunu yaşamadım ama pil süresi hep üzdü küçük pilli. Bir de 8 Plus'ta %1'de bile bayağı kullanıyordum telefonu yüzde 5'e düştü mü hemen kapanıyor bunlar. Belki Ultra modelleri daha iyidir de, bu üzdü beni :(. 120Hz ekran var ama gel de aç su gibi yiyor bataryayı :)

Bendeki Exynos değil Snapdragon gen 1 sanırım.

Snapdragon benimki de. Samsung üretti 8 gen 1'i. S22 maalesef öyle :( hatta 8 gen 1'li cihazlar öyle. Pil dışında başka bir şey seni üzmediyse daha iyi bataryalı Android cihaz seni mutlu edecektir. Hatta günümüzde iphonelardan daha iyi ekran süresi alıyorlar.