Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
GoodLock uygulamasında RegiStar'da ayar var mış. açınca otomatik çalıştı. herkese teşekkür ederim.
Manuel başlatıp sürekli denedim ancak çalışmadı. GoodLock uygulamasını OLED yanığı oluşmaması için navigasyon çubuğunu bu uygulamadan kapatıyordum, bunun içinde ayarı var mış. Cidden çok işime yarıyor.
Uygulamayı manuel açın, belki bir kere başlatılması gerekiyordur, izin isterse verin sonra görünebilir.
Manuel başlatıp sürekli denedim ancak çalışmadı. GoodLock uygulamasını OLED yanığı oluşmaması için navigasyon çubuğunu bu uygulamadan kapatıyordum, bunun içinde ayarı var mış. Cidden çok işime yarıyor.
- Makaleler
- 9
Ayarlardan varsayılan uygulamardan, dijital asistan uygulamasini değiştirebiliyorsunuz.
Google olarak seçili ama kapatma menüsünde gözükmüyor.
- Makaleler
- 9
Yan tuş ayarında değiştirmeniz lazım.Google olarak seçili ama kapatma menüsünde gözükmüyor.
- Makaleler
- 9
Google asistan uygulaması yüklü mü?
Yüklü değildi. Yükleyip yeniden başlattım, hâlâ daha gözükmüyor.
Samsung A73 telefonda güç tuşuna uzun basınca sadece Bixby geliyor, bunu Gemini ile değiştirmemin yolu var mıdır?
Hocam yan tuşdan mı bahsediyorsunuz.
Ondan bahsediyorsanız yan tuş yazınca çıkıyor iki kere üst üste basınca fener acılıyor bende oradan istediginz uygulamayı secebilirsiniz.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Uygulamayı manuel açın, belki bir kere başlatılması gerekiyordur, izin isterse verin sonra görünebilir.Yüklü değildi. Yükleyip yeniden başlattım, hâlâ daha gözükmüyor.
GoodLock uygulamasında RegiStar'da ayar var mış. açınca otomatik çalıştı. herkese teşekkür ederim.
Uygulamayı manuel açın, belki bir kere başlatılması gerekiyordur, izin isterse verin sonra görünebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-