One UI hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mustckmk 18

Uzman
Gemini'ı son kullanıcı için en kullanılabilir hale getiren arayüz bence bu. iPhone'a geçince en çok Gemini özelliklerini özledim ve yokluğunu gerçekten çektim. Fakat yapay zekâ özellikleri dışında aşırı hantallaştığını düşünüyorum. Birçok insanın kullanmayacağı bir sürü AI özelliği eklendi. Elimizin altında bulunması güzel fakat bu arayüzün korkunç bir performans kaybı yaptığını düşünüyorum. RAM kullanımı aşırı fazla. Piksel Experience kurduğum S20 Ultra'da 30-40 FPS'de hiç oynayamadığım Fortnite'ı 80-90 FPS'lerde oynamaya başladım. Ayrıca Goodluck'taki özelleştirme araçları bence tek bir yerde toplanabilir ve daha basit bir şekilde sunulabilir. Parça parça bir şeyler indirmek bana saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
8.5 sürümüyle Galaxy A55 cihazımda sıkıntısız, randımanlı bir şekilde kullandığım bir sürüm. Bloatwarelerin ve AI özelliklerinin bana bir zararı yok açıkçası GoodLock konusunda katılıyorum. Oyun oynamadığım için tam bilmiyorum.

S24 FE cihazımla ilk One UI 8, ardından 8.5 kullandım. 8 sorunsuzdu, 8.5'da başlarda panelde kasma vardı, sonradan düzeldi. Şu anda bir sıkıntısı yok, sadece bana göre biraz bir arayüz gibi geliyor.

6dan sonra bitti benim için. 7 var tablette, alta uygulama alıp geri açınca anlık takılma oluyor. 6da yağ gibi akıyordu.

Yani gerçekten premium hissettiriyor ama AŞIRI ağır be abi. 7 kurdum ben A25'e fakat gerçekten ağır. Root falan attım şimdilik de kalsam 6'da kalırdım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…