Yıl olmuş 2026; Samsung S20 FE hakkında ne düşünüyorsunuz? Günümüzdeki performansını nasıl değerlendiriyorsunuz? Zamanın efsanesi şimdi hurdadan mı ibaret? Yoksa Custom ROM ile vb. taş gibi çalışabilecek bir cihaz mı? Fikirlerinizi merak ediyorum, detaylı açıklamalar yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE sahibi olarak, FE sürümlerinden nefret eder oldum. Sırf güçlü diye almıştım, keşke A55 falan alsaydım bunun yerine; en azından şarjı daha uzun giderdi.
Bende de S21 FE ve A56 var. S21 daha akıcı çalışıyor. Olayın FE ile alakası da yok diye düşünüyorum. S serisi cihazlar direkt kalite ve performans odaklı üretiliyor.

Hâlâ gideri var ama sıfır olarak tercih edilmemeli, Exynoss 990 varyantı alınmamalı diyebiliriz.
Eksisi muhtemelen termal iletkenliği ve ekran süresi olur, ikinci elde 8-9 bin civarına güzel makine.

Bende de S21 FE ve A56 var. S21 daha akıcı çalışıyor. Olayın FE ile alakası da yok diye düşünüyorum. S serisi cihazlar direkt kalite ve performans odaklı üretiliyor.
S21 FE varsa neden A56 alma ihtiyacı duydun o hâlde? 😅 Kullansaydın ya 2 yıl daha.

Hâlâ gideri var ama sıfır olarak tercih edilmemeli, Exynoss 990 varyantı alınmamalı diyebiliriz.
Eksisi muhtemelen termal iletkenliği ve ekran süresi olur, ikinci elde 8-9 bin civarına güzel makine.
Hiç gideri yok, her güncellemede saçmalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı temaslı olduğu için şebeke çekmiyor. ;)
Nasıl başardın, tebrik ederim. Bilmeden havuza mı atladın? Benim telefon su dolu kazanın içine düşmüştü. Hatta bazenleri suyun altında camını yıkadığım oldu, bir şey olmuyor. Şanssızlık yaşamışsın. Bu arada babamda A24 var, o bile bundan iyi. Ekranı olsun, bataryası olsun, performansı olsun. Wild Rift kurmuştum, hiç kasmadan donmadan yağ gibi akıyor oyun onda. MediaTek başarmış. A25 almıştım ama ekranı alev alacak şekilde ısındıydı, ilk gün iade ettim ekran yanması olur ileride diye. OLED paneller ısıyı sevmiyor.

Samsung'un yazılımı tırt, orası kesin. 😂

En son guncelleme sonrasi bildirimle ilgili bir şey cikiyor asagida ve o gidene kadar telefonda bir şey yapamiyorsun bu bile sinir bozucu. Her guncelleme sonrasi bir yerini bozuyorlar. Şu an nefret ettim telefondan. Bir daha Samsung falan almayacağım gideceğim 27 bin verip Xiaomi'nin ust seviye telefonunu alacagim IMEI attirip kullanacağım. Kismet artik tövbe ettim Samsung'dan.

En son guncelleme sonrasi bildirimle ilgili bir şey cikiyor asagida ve o gidene kadar telefonda bir şey yapamiyorsun bu bile sinir bozucu.
Her guncelleme sonrasi bir yerini bozuyorlar.

Bazen cihazdan dolayı da yazılımsal problemler yaşanabiliyor, hard reset çare oluyor.
6 yıllık Samsung deneyimimde ciddi problemler yaşamadım, bir süre dâhâ Samsung ile devam etmeye niyetliyim.

Şu an nefret ettim telefondan. Bir daha Samsung falan almayacağım gideceğim 27 bin verip Xiaomi'nin ust seviye telefonunu alacagim IMEI attirip kullanacağım. Kismet artik tövbe ettim Samsung'dan.

Hayırlısı hocam.