Yer
Dell Precision 620MT (Win98)
Eskiden (One UI 5'e kadar) One UI çok akıcı hızlı ve kullanımı kolaydı. Günümüzde ise Touchwiz'den daha yavaş çalışıyor. Cihazı açıyorsun ağır ağır. Özellikle bildirim paneli en hantal bildirim panelidir herhalde. Şimdi neymiş, One UI 9 çıkacakmış. Bildirim paneli gittikçe daha da hantallaşıyor. Amiral gemileri yine çok kötü değil ama hızlı çalışan A serilerinde bile tam anlamıyla "'bitik" durumda. Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?

S23 Ultra'da OneUI 8 gayet cillop gibi çalışıyor. Ucuz A0X, A1X serilerinin ağır çalışmasını normal buluyorum sonuçta 8-12 bin lira verdiğiniz telefonda en yeni yazılımlar ile üstün performans bekleyemezsiniz, A3X ve A5X'lerde pek kasma takılma sorunları yok genelde..

S23 Ultra'da OneUI 8 gayet cillop gibi çalışıyor. Ucuz A0X, A1X serilerinin ağır çalışmasını normal buluyorum sonuçta 8-12 bin lira verdiğiniz telefonda en yeni yazılımlar ile üstün performans bekleyemezsiniz, A3X ve A5X'lerde pek kasma takılma sorunları yok genelde..
A36 kullanıyorum pili sömürüyor. 60 Hz açıyorum pil tasarrufu açıyorum yine aynı. Zaten dedim amiral gemilerinde kötü değil.

Bootloder olayı sıkıntı oldu artık ROM atamıcaz cihazlara S22'yi bu yüzden One UI 8'e günceleyemiyorum umarım kırmanın yolunu bulurlarda ROM atarız.

Eskiden (One UI 5'e kadar) One UI çok akıcı hızlı ve kullanımı kolaydı. Günümüzde ise Touchwiz'den daha yavaş çalışıyor. Cihazı açıyorsun ağır ağır. Özellikle bildirim paneli en hantal bildirim panelidir herhalde. Şimdi neymiş, One UI 9 çıkacakmış. Bildirim paneli gittikçe daha da hantallaşıyor. Amiral gemileri yine çok kötü değil ama hızlı çalışan a serilerinde bile tam anlamıyla "'bitik" durumda. Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?

Sorunu tam olarak ben şahsen tanımlayamıyorum ama şunu söyleyebilirim ki şu an elime bir S26 Ultra alsam bile bana verdiği hissiyat sanki eski yazılımda olan bir telefon kullanıyormuşum gibi tanımlayacak pek bir kelime de bulamıyorum aslında gayet modern özellikleri var ama bir şeylerde sıkıntı var yeteri kadar basit değil belki özelleştirme konusunda.

Eskiden (One UI 5'e kadar) One UI çok akıcı hızlı ve kullanımı kolaydı. Günümüzde ise Touchwiz'den daha yavaş çalışıyor. Cihazı açıyorsun ağır ağır. Özellikle bildirim paneli en hantal bildirim panelidir herhalde. Şimdi neymiş, One UI 9 çıkacakmış. Bildirim paneli gittikçe daha da hantallaşıyor. Amiral gemileri yine çok kötü değil ama hızlı çalışan A serilerinde bile tam anlamıyla "'bitik" durumda. Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?
6 yıllık S20 FE'de gayet stabil. ;)