lyqwed

Uzman
Sadece merak ediyorum. Elimde Xbox One X var ve oyunların desteği yavaş yavaş bitiyor. Performansından memnunum kullandığım televizyon 4K. Series S daha güncel ve oyun desteği devam ediyor ve merak ediyorum. Sizce?

Not: Bendeki One X'te 1 TB SATA SSD var.

Sadece merak ediyorum. Elimde Xbox One X var ve oyunların desteği yavaş yavaş bitiyor. Performansından memnunum kullandığım televizyon 4K. Series S daha güncel ve oyun desteği devam ediyor ve merak ediyorum. Sizce?

not: bendeki One X'te 1 TB SATA SSD var.

Bence geçmeyin. Evet elinizdeki cihaz miadını doldurdu ancak yeni nesil geliyor 1-2 yıla. O zamana kadar bekleyip yenisini alın. Xbox Series S de artık miadını dolduruyor gibi.

@lyqwed, zaten ancak o kadar gücü var. Uygun fiyata denk gelirse alınabilir. Harici SSD ile yeni nesil oyunu oynatmaz. Sadece depolama yapar. Geriye dönük oyunları harici SSD ile açabilir.

Yani aslında sadece yenilik için Series S geçmek seçeneğin yanında One X performansı gözüme daha mantıklı geliyordu size sorayım dedim.
Veya Series S geçmeyip One X satmayıp para biriktirip RTX 5060 Ti veya RTX 4060 Ti 16 GB geçmeyi düşünüyorum ama bu planı gerçekleştirmek için uzun bir süre beklemem gerekiyor.

Microsoft yavaş yavaş Xbox'tan elini çekiyor. Bence iyi bir yatırım olmaz.

Şimdilik One X'de kalma taraftarıyım. 4K için Series S bana uygun değil.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme: