Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Merhaba,

Techolay üyesi olarak sizinle bu durumu paylaşmak istiyorum. Dün gece OneDrive hesabımda gezinirken Paylaşılan bölümünde aşağıdaki dosyayı görüntüledim. Dosyanın benimle hiçbir bağlantısı, mail uzantısındaki kişiyle ilişkim bulunmamasına rağmen hesabımda görüntülendiğini fark ettim. Dosyayı silmeye veya spam olarak işaretlemeye çalıştığımda yazılımsal hata verip herhangi bir sonuç alamadım. Bu durumu Microsoft tarafına bildirdiğimde etkilenen hesapların olduğunu, bu durumu fark ettiklerini, dosyayı kesinlikle açmamam gerektiğini bildirdiler. Microsoft mühendisleri cihazlara sızan bir dosya olduğunu kabul edip üzerinde çalıştıklarını tarafıma mail olarak dönüş yaptılar. Artık hiçbir yerde güvenli olmadığımızı anladığımız günlerden geçiyoruz.

image.webp

image (1).webp

1773128458012.webp

Merhaba,

Techolay üyesi olarak sizinle bu durumu paylaşmak istiyorum. Dün gece OneDrive hesabımda gezinirken paylaşılan bölümünde aşağıdaki dosyayı görüntüledim. Dosyanın benimle hiçbir bağlantısı, mail uzantısındaki kişiyle ilişkim bulunmamasına rağmen hesabımda görüntülendiğini fark ettim. Dosyayı silmeye veya spam olarak işaretlemeye çalıştığımda yazılımsal hata verip herhangi bir sonuç alamadım. Bu durumu Microsoft tarafına bildirdiğimde etkilenen hesapların olduğunu, bu durumu fark ettiklerini, dosyayı kesinlikle açmamam gerektiğini bildirdiler. Microsoft mühendisleri cihazlara sızan bir dosya olduğunu kabul edip üzerinde çalıştıklarını tarafıma mail olarak dönüş yaptılar. Artık hiçbir yerde güvenli olmadığımızı anladığımız günlerden geçiyoruz.

Eki Görüntüle 232103

Eki Görüntüle 232104

Eki Görüntüle 232105

OneDrive kullanmıyorum. Hesabım tehlikede mi? Ya da bilgisayarım tehlikede mi?